fbpx

Plantilles de l'Infantil A i de l'Infantil Femení del BM Granollers

El passat cap de setmana va ser decisiu pels equips infantils del BM Granollers. L'Infantil A de David Ginesta i l'Infantil Femení de Sandra Tomás es van classificar pel Top8 del Campionat d'Espanya després de superar els seus respectius sectors.

Els Infantils del BM Granollers s'enfrontaran amb els finalistes dels sectors per competir pel Campionat d'Espanya. L'éxit d'ámbdós equips granollerins és ser entre els vuit millors equips de l'estat.

Els joves de David Ginesta han aconseguit classificar-se per la fase final del Campionat d'Espanya que jugaran del 4 al 6 de Juny a La Roca del Vallès. Segons el tècnic vallesà l'equip arriba en molt bon estat de forma i sense cap baixa "durant el sector del passat cap de setmana, hem recuperat a la gent tocada. Les ganes de jugar una fase final fa que el punt físic quedi en un segon pla" i els joves vallesans estan entusiasmats "arribar aquí és un premi pel seu treball durant tota la temporada i això fa que tinguin moltes ganes de rematar la feina". Els joves de Ginesta han treballat dur durant tota la temporada i això els fa estar segurs del seu joc "no tenim motius per no ser optimstes. Només tenim ganes de fer les coses bé, tot i saber que no serà fàcil", assegura Ginesta.

L'Infantil A s'enfrontarà al FC Barcelona, al San Sebastián de los Reyes i al Balonmano Almería. "En una fase final del Campionat d'Espanya no hi ha cap equip fluix. Estem els vuit millors i per tant tots són rivals d'alt nivell. Cap partit serà fàcil". Tot i això, Ginesta confia plenament en els seus jugadors donat al canvi de mentalitat i actitud que van mostrar durant el Sector a Ciudad Real "això ens pot ajudar, i molt, a afrontar aquesta fase final". El tècnic granollerí té clar quina és la feina que el seu equip haurà de fer sobre la pista per poder plantar cara als rivals "defensar bé i ser efectius en atac. El fet de perdre pilotes o cometre errors al llançament poder ser claus en partits molt igualats. Qui sigui capaç d'aguantar millor els nervis tindrà molt de guanyat a l'hora de controlar el partit".

L'Infantil femení viatja a Elx a pel Campionat d'Espanya

"Un equip de 16 nenes, que disputaran per primera vegada uns Campionats d'Espanya, només senten nervis, ganes i il•lusió". D'aquesta manera es resumeixen les sensacions que es viuran la setmana vinent a Elx en la disputa del Campionat d'Espanya d'Infantil femení. La tècnica de l'equip, Sandra Tomás, sap que el repte és mot ambiciós però que si les joves competeixen al seu millor nivell serà possible assolir l'éxit "sabem que les coses no seran fàcils, però no hi ha res impossible. I personalment, crec que jugant al nostre handbol tenim opcions d'entrar a lluitar per medalles".

L'equip, de fet, arriba en les millors condicions físiques i anímiques per tal de plantar cara en aquest Campionat. La igualtat a la Lliga ha permès a les joves de Tomás poder treballar cada setmana al cent per cent i aconseguir una millora substancial del rendiment del grup. Tot i així, Tomás no podrà comptar amb Júlia Gavañach que s'està recuperant d'una lesió que ha arrossegat tota la temporada però per altra banda l'equip comptarà amb l'ajuda de Martina Capdevila. Tot i aquesta baixa, les noies s'esforçaran i lluitaran fins al darrer moment. De fet, la técnica de l'equip explica quina és l'actitud que fa tant fort a aquest equip "elles segueixen amb la mateixa il•lusió que tenien al principi, confien en la banqueta, tenen ganes, saben competir i no els hi agrada perdre. Són conscients que la resta d'equips poden tenir qualitats per guanyar-nos, però no els hi posaran fàcil. Tenim ganes de donar guerra i de demostrar que el arribar als Campionats no ha estat cap casualitat. Estem on estem perquè ens ho hem guanyat". L'objectiu, doncs, es tornar d'Elx amb la sensació de la feina ben feta i és que tal i com explica Sandra Tomás, les claus de l'èxit són la constància, el sacrifici, la humilitat i la confiança. "No podem jugar relaxades cap partit, ens hem de deixar la pell per cada pilota i hem de ser fidels al nostre joc i confiar que les coses són possibles" explica Tomás.

Així doncs, les granollerines demostraran que si formen part dels 8 millors equips del país no és casualitat i plantaran cara els propers 4,5 i 6 de Juny als seus rivals: San Sebastián de los Reyes, BM Elche i BM Algirós.

Les noies de Sandra Tomás lluitaran de valent a Elx pels Campionats d'EspanyaEls joves de Ginesta celebrant els SectorsL'Infantil de Sandra Tomás celebrant a casa la victòria als sectors

 

Mireia Portabella i Laura Lanau

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT