fbpx
Fitxatges del Fraikin BMG

El Fraikin BM Granollers ja està en marxa perfilant la nova plantilla de cara a la temporada vinent.

 


Carlos Viver i Antonio Rama ja han començat a moure fitxa per elaborar la plantilla del Fraikin de cara a la temporada vinent. Els tècnics vallesans, després de valorar la feina feta durant els últims anys pels jugadors del primer equip, i tenint en compte les baixes que s'han produït (Raúl Campos, Rodrigo Salinas i Víctor Tremps), han pres decisions per fer l'equip a la mida de les seves expectatives.


El primer pas un cop reunits amb la Junta, va ser tirar endavant les renovacions de Nicklas Grundsten, Juan Del Arco i Ferran Solé. Els tres jugadors han ampliat els seus contractes per un any, en el cas del suec, i per dues temporades, pel que fa als dos joves sortits de la casa.


D'altra banda, pel que fa a fitxatges, el Club va fer oficial la setmana passada la incorporació de tres jugadors a l'equip: Adrià Figueras, Guilherme Valadao i Jose Guilherme Toledo. Figueras, procedent del FC Barcelona B, estarà al Club dues temporades i ocuparà la posició de pivot. Va debutar amb el primer equip blaugrana durant la Copa d'Europa la temporada 2006-07 i aquesta passada campanya ha aconseguit ser el màxim golejador del seu equip amb 152 dianes.

Guilherme Valadao, lateral esquerre, jugava la temporada passada al BM Guadalajara i és internacional amb la selecció absoluta del seu país. El brasiler, de 23 anys, es caracteritza pel seu potent llançament de cara a porteria. Una característica important tenint en compte la marxa de Salinas a la banda esquerra de l'atac. El seu contracte és per a una temporada amb l'equip vallesà.

I per últim, Jose Guilherme Toledo és una jove promesa de només 19 anys que va entrenar amb l'equip durant la recta final de la passada temporada. Amb una gran projecció de futur, el jove lateral dret, prové del Itapema i ha estat una peça clau en la selecció brasilera sub19. El Club li ha ofert la possibilitat de formar-se com a jugador professional durant tres temporades.

Així doncs, Viver i Rama ja han començat a treballar amb l'equip de cara a la temporada 2014-15 amb l'objectiu de seguir amb els bons resultats aconseguits en aquests últims anys. Tot i que encara queden alguns serrells per acabar de lligar, la plantilla està gairebé confeccionada i preparada per treballar.

Mireia Portabella

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT