fbpx

Només 5 dies perquè comenci l'esperat torneig internacional d'handbol, que enguany bat records d'inscripcions

El proper dimecres 25 de Juny començarà el Torneig Internacional més esperat de l'any a la ciutat granollerina, la Granollers Cup 2014. Serà una nova edició del torneig d'handbol més important del sud d'Europa i dels tres més importants a nivell mundial. Aquest any, encara amb més força, ja que hem batut records amb quasi 4.000 esportistes de prop de 300 equips de 4 dels 5 continents. L'increment de participació al Torneig d'aquest any és més que notable: fins a 40 equips més que es sumaran a la gran festa de l'handbol que donarà vida a Granollers durant quasi una setmana. 

El torneig començarà, com és habitual, amb una gran presentació a la plaça de la Porxada el proper dimecres 25 de juny (18:00 hores), i amb uns padrins de luxe, l'ex jugador granollerí, futur jugador del Kiel i component de la Selecció Espanyola d'handbol, Joan Cañellas. I la també integrant de la Selecció Femenina d'handbol i jugadora del Bera Bera, Eli Pinedo. Durant els dies que seguiran, 158 equips masculins i 138 equips femenins s'enfrontaran en diferents escenaris de la ciutat amb la il·lusió de guanyar el torneig que obre pas a l'estiu. No serà fins diumenge 29 al vespre, quan aquest veurà el final amb l'entrega de premis i reconeixements.

El dijous al matí, i entre les 12:00 i les 13:30 hores, rebrem la visita de jugadors com Viran Morros, Marc Garcia, Raúl Campos i la padrina de la Cup 2014 Eli Pinedo, que signaran autògrafs i es faran fotografies amb tots aquells que ho desitgin.

Durant la Granollers Cup d'enguany, es realitzarà també un concurs fotogràfic en memòria del desaparegut fidel seguidor del BM Granollers i gran aficionat a la fotografia Jesús Gómez, que malhauradament ens va deixar al març.

Molts colors, barrets de palla, música, bon ambient, i sobretot, molt handbol recordaran per què Granollers és la capital de l'handbol.

 

No et perdis cap detall de tota la informació i fotografies de la Granollers Cup 2014 i segueix-lo a través de les xarxes.

Facebook: Granollers Cup/ Twitter: @granollerscup/ Instagram: BMGranollers

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT