fbpx
Juvenil Femení Atlètic

El Juvenil Femení Atlètic del BM Granollers ha tancat una gran temporada proclamant-se campiones de Catalunya i subcampiones a la Copa Federació Juvenil.

 

Les noies de Joan Estapé i Sergi Escurriola han aconseguit els objectius fixats a principi de temporada, tot i les dificultats que l'equip ha patit "quan tens una plantilla amb un nombre de jugadores més aviat baix, hi ha moments de la temporada que els entrenaments es tornen complicats" assegura Estapé. Però amb la unió de les jugadores i amb paciència i esforç, les joves vallesanes han aconseguit els seus propòsit, i amb èxit "la temporada ha estat gairebé perfecte, la veritat és que l'equip ha millorat en totes les fases del joc. Guanyar tots els partits de competició oficial, excepte la final de la Copa Federació, demostra que s'han fet les coses ben fetes". Segons Estapé, l'objectiu era, no només ser campiones de Catalunya, sinó també fer que l'equip tingués un sistema de joc ordenat i amb personalitat en totes les fases de joc. Però a tot això, també se li ha de sumar la motivació que, segons opina el tècnic vallesà "per nosaltres era molt important poder jugar a una categoria superior. Però com ja teníem un altre equip del Club, vam tenir de conscienciar-nos que aquest any havíem de donar el màxim en aquesta categoria. I ho vam fer amb moltes ganes per aconseguir aquesta temporada rodona".

El Juvenil Femení Atlètic, a part de quedar campiones de Catalunya, van aconseguir el subcampionat de la Copa Federació, una competició dura per a elles "la final contra el Sant Joan Despí va ser el partit més difícil de tota la temporada. El rendiment de l'equip va ser excel•lent i la motivació per jugar una final va ser perfecte". El fet de jugar una categoria per sota de la que els correspondria, la fase de grup d'aquesta competició va ser relativament fàcil per a elles, però al arribar a la final es van trobar amb un equip molt contundent i treballat "en els 60 minuts del partit, l'equip va demostrar que l'intens treball de tota la temporada, ha servit per guanyar".

Joan Estapé i Sergi Escurriola ja estan treballant de cara a la temporada vinent "l'equip està molt motivat. Serà una temporada dura i difícil". El seu ascens a Lliga Catalana els suposarà jugar contra els millors equips del país "si no tenim molta implicació, serà difícil que els resultats acompanyin". Tot i la dificultat inicial Estapé i Escurriola confien que l'equip farà un bon paper.

 

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT