fbpx

Els Vicepresidents de les àrees esportiva, social i econòmica, acompanyen J. Pujadas, President del BM Granollers, a la taula

Josep Pujadas, President del BMG, va agrair el suport de socis, patrocinadors i institucions, així com l'esforç de tots els integrants del club, gràcies als quals s'han assolit els bons resultats esportius i econòmics.

Memòria de la temporada 2013/2014

Resum de la memòria esportiva

[Consulta la memòria esportiva aquí]

A nivell general, els resultats esportius dels equips es poden considerar molt bons. El primer equip masculí va obtenir la millor classificació a la lliga des de la temporada 1992/1993, a més d'arribar a 2 finals (Copa Asobal i Copa del Rei). Per la seva banda, el primer equip femení va assolir un ascens històric a Divisió d'Honor Femenina, a més de la Copa Catalana.

Pel que fa al planter, no es va guanyar cap Campionat d'Espanya (el Cadet A va quedar-ne Subcampió), però sí 2 Campionats de Catalunya (Cadet A i Infantilcoaliment comiat Femení), i la primera MiniCopa del Rei de la història del club. D'altra banda, el prebenjamí (els més petits del club) va assolir xifres rècord de jugadors, i el planter femení continua creixent amb 11 equips i 143 jugadores, cosa que ens fa sentir molt orgull.

Finalment, el BM Granollers ha tornat a demostrar el seu compromís amb l'handbol de formació amb l'organització de 3 tornejos molt consolidats: el 12è MiniHandbol, el torneig de la seva categoria amb més participants de Catalunya (73 equips | 850 jugadors i jugadores); el 19è Coaliment, en què es van inscriure més de 1000 nens i nenes de les escoles de Granollers i rodalia; i la Granollers Cup, amb una participació rècord (293 equips | 16 països | 4 continents).

 

Resum de la memòria econòmica

[Consulta la memòria econòmica aquí]

La temporada 2013/2014 va presentar un resultat econòmic positiu de 117.799 € (aproximadament 40.000 € més dels previstos, entre el Club i la Fundació), amb la qual cosa s'enllacen 3 temporades consecutives amb resultats positius, imprescindibles per fer front als compromisos derivats del concurs de creditors. D'altra banda, s'observa una altra bona notícia: una estabilització dels ingressos, que trenca la tendència a la reducció de les 3 últimes temporades. Tanmateix, el comportament econòmic del club ha de continuar per la via del rigor i la contenció, tenint en compte que ha de seguir el pla de viabilitat estipulat per al pagament del deute.

 

Resum de la memòria social

[Consulta la memòria social aquí]

Pel que fa a la visibilitat i comunicació del club, la temporada 2013/2014 va servir per engegar una web nova, més dinamica, visual i adaptada a tots els trofeus vitrinadispositius; renovar i potenciar el newsletter com a eina de comunicació amb els socis; i augmentar la qualitat i quantitat de la nostra presència a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i uWishp: amb més de 10.600 seguidors i un increment del 40%, som el 3r club de l'Asobal amb més seguidors.

Quant als esdeveniments, es va iniciar la commemoració del 70è aniversari, que, entre d'altres accions, va permetre restaurar més de 20 trofeus històrics a través d'una campanya de micromecenatge. També es va recuperar el sopar de germanor al final de temporada i es va crear un protocol de reconeixement de tots els jugadors que deixen el club. Finalment, es van incorporar millores en l'ambientació dels partits al Palau, com les presentacions de l'equip o els picadors de mans (clapers).

 

Pressupost 2014/2015

L'Assemblea va aprovar per unanimitat el pressupost per a la temporada actual, que preveu assolir un benefici de gairebé 90.000 €, i inclou un increment significatiu de despeses i ingressos, per tal de poder assumir la participació a la Divisió d'Honor Femenina i a la competició europea (EHF Cup). Aquest increment trenca la tendència a la reducció de les últimes temporades, i s'ha pogut assolir gràcies al suport de socis, patrocinadors i institucions, així com també a partir del rigor econòmic que ha caracteritzat les últimes temporades, sense el qual no podríem afrontar aquests reptes esportius.

[Consulta el pressupost aquí]

 

Canvis a la Junta Directiva

Josep Pujadas, President del BM Granollers, va anunciar la incorporació de Berta Rodríguez i Lluís Sitjes a la Junta Directiva. Ambdós són socis i han estat jugadors del planter del club. Berta Rodríguez s'incorporarà com a Secretària i Lluís Sitjes com a Vocal de l'àrea social.

De la mateixa manera, J. Pujadas va informar també que Xavier Bonet i Narcís Solé deixen la Junta Directiva per motius personals i laborals, i va aprofitar per agrair-los la col·laboració i la tasca desenvolupada des de desembre de 2011 amb l'actual equip directiu.

 

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT