fbpx

Les jugadores convocades amb la selecció catalana cadet

El planter femení del Balonmano Granollers està d'enhorabona: moltes de les nostres jugadores han estat convocades amb la Selecció Catalana i amb l'Espanyola per a les diferents concentracions durant aquest mes d'octubre.

Les jugadores del juvienil convocades amb la selecció catalana

El Balonmano Granollers aposta sempre per la base. Amb el debut del sènior a la Divisió d'Honor Femenina, la disciplina femenina del club segueix creixent a passos gegantins: diverses jugadores del planter han estat convocades per a aquest mes d'octubre a concentrar-se amb les seleccions catalana i espanyola.

Pel que fa a les jugadores de l'infantil, Anna Sánchez, Martina Capdevila, Paula Delgado i Maria Muñoz han estat convocades amb la selecció catalana el diumenge 12 d'octubre a Igualada. A més, la selecció catalana cadet ha convocat a Marta Conejo, Judith Vallejo, Marina Millán, LaiaMartin, Mireia Ballesteros, Judith Ballesteros i Queralt Cotrina pel 12 d'octubre al pabelló de l'OAR Gràcia. Per part del juvenil, han estat convocades el diumenge 5 d'octubre a Sant Esteve de Palautordera Marina Tomas, Sofia Ruiz, Kaba Gassama i Anna Pregona -les dues últimes ja juguen alguns partits del primer equip sènior del nostre club.

Ausas

Silvia Ausàs, jugadora del primer equip, ha estat convocada amb la selecció espanyola júnior per primera vegada. Anteriorment, havia jugat amb la selecció juvenil i l'entrenadora de la júnior, Sagrario Santana, ha mantigut gairebé intacte aquell bloc de juvenils. Serà a València del 5 al 9 d'octubre amb la intenció de preparar el Campionat d'Europa 2015, que també es jugarà a València a l'estiu.

Ausàs celebra que "després d'haver hagut de renunciar a la convocatòria de l'estiu passat, m'han tornat a convocar", i assegura que "no m'ho esperava, però ara que tornen a comptar amb mi de nou ho donaré tot a la pista com sempre he fet". Pel que fa les seves companyes, Ausàs confirma que "he coincidit amb totes, excepte dues jugadores, en algun moment a la selecció". La granollerina afirma que "pot ser un grup molt bonic en el qual ens podem coordinar molt bé".

 

 

FullSizeRender

 

Ariadna Cañameras
Equip de Comunicació del BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT