fbpx

Les jugadores fent pinya abans de començar el partit

El proper repte de les vallesanes serà aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Balonmano Porriño a terres gallegues. 

La quarta jornada de la Divisió d'Honor Femenina planteja al KH7 Balonmano Granollers una visita complicada a Galícia. Després de sumar quatre punts dels sis possibles, el conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta afronten aquest partit amb ganes de seguir puntuant i avançant cap al seu objectiu.

Andrea de la Torre aturant un 7 metresEl rival, el Balonmano Porriño, és un equip que els últims anys ha estat a la meitat superior de la classificació. Aquest estiu, a més, ha incorporat jugadores de molta qualitat: Anabel Mateo i les germanes Dapena, entre d'altres. Cal destacar que Anabel Mateo va ser una de les màximes golejadores de la passada temporada fins que es va lesionar a l'últim tram de la lliga. Procedent del Mar Alicante -equip que va renunciar a la categoria al no poder fer front a les despeses econòmiques-, Mateo ja s'ha recuperat de la lesió que patia i ja va disputar alguns minuts la jornada anterior, davant el Bera Bera, on va anotar dos gols. D'altra banda, les germanes Dapena, que arribaven del Guardés, també destaquen dins de l'equip que dirigeix Abel Estévez: Andrea és una de les màximes golejadores del grup; per contra, Alba acaba de sortir d'una lesió i és possible que jugui alguns minuts davant el Granollers.

El Porriño només ha aconseguit una victòria en el que portem de temporada. Cal tenir en compte, però, que s'ha enfrontat a dos dels rivals més durs d'aquesta DHF: el Rocasa Gran Canaria i el Bera Bera -equip amb el que el Granollers va encaixar la seva única derrota fins ara.

El KH7 Balonmano Granollers buscarà, doncs, seguir sumant punts per a assolir el seu objectiu: mantenir la categoria. Villanueva i Cuesta compten amb tot l'equip disponible per a lluitar els seixanta minuts de partit, tot i la dificultat del rival.

 

Ariadna Cañameras
Equip de Comunicació del BM Granollers 

 

Banner InferiorcatCAT