fbpx

Aquest espai es batejarà amb el nom del club: Jardins del BM Granollers

La inauguració tindrà lloc dissabte 18 a les 12h, i s'emmarca en els actes de commemoració del 70è aniversari del club (1944-2014).

El BM Granollers tindrà un espai amb el seu nom a la ciutat de Granollers. Concretament, els Jardins del BM Granollers, a la cruïlla dels carrers Enginyer i Girona, i molt propers, d'una banda, al camp de futbol, on el club va jugar els seus primers partits d'handbol a 11 pels anys 40, i de l'altra, a la històrica pista de Tetuan, contruïda gràcies al micromecenatge i en la qual el club va assolir els seus primers títols a partir dels anys 50. El nou espai culmina, doncs, una vella proposta dels aficionats i seguidors del club, que va començar a concretar-se amb la sol·licitud d'un espai a l'Ajuntament signada per 70 persones il·lustres i històriques del BM Granollers, el passat mes de febrer.

 

L'acte d'inauguració comptarà amb les següents activitats:

 

A partir de les 11h:

Partits de Minihandbol entre nois i noies de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

 

A les 12h:

Intervenció de diferents personalitats vinculades al club i a la celebració.

Lliurament de premis als millors dibuixos sobre el 70è anviersari del BM Granollers, realitzats pels alumnes de l'Escola Estel (els dibuixos estaran exposats al vestíbul del Palau durant el partit de divendres 17 contra Anaitasuna).

Lliurament d'una samarreta de l'equip a l'Associació de Veïns Girona Centre, signada pels jugadors i jugadores del Fraikin i del KH-7 BM Granollers.

Lliurament d'una pilota, signada pels jugadors i jugadores del BM Granollers, a l'Escola Estel.

 

Durant la setmana:

Exposició de cartells del 70è aniversari als aparadors de les botigues de l'Associació de Botiguers Girona Centre.

 

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT