fbpx

Les jugadores del KH7 Balonmano Granollers animant-se abans d'un partit

El KH7 Balonmano Granollers visitarà dissabte a les 18h el pavelló de Carrús per enfrontar-se a l'Elche C.F. - Mustang en la vuitena jornada de la Divisió d'Honor Femenina

El conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta volen sumar. Després de quatre derrotes consecutives, el KH7 Balonmano Granollers vol retrobar-se amb la victòria i plantar cara a l'Elche C.F. - Mustang, un equip que aquesta temporada s'ha mostrat força irregular. Amb la baixa segura de Raquel Ferrés, que espera a ser intervinguda, Hattou Jabby encara no està a punt per jugar i segueix esperant resultats mèdics.

L'equip local, dirigit per Jose Ignacio Prades, arriba al partit del dissabte amb una dosi important de moral: la passada jornada va guanyar al líder, el Balonmano Bera Bera, que no perdia a Bidebieta des de fa més de dos anys. L'Elche, però, només ha sumat una victòria més que el Granollers. Cal recordar que Anna Pi, una jugadora del Balonmano Granollers de tota la vida, ara milita a les files del conjunt il·licità, tot que no podrà jugar a causa d'una greu lesió. 

Les jugadores amb una samarreta recolzant Raquel FerrésL'Elche CF - Mustang ha perdut jugadores importants per aquesta temporada, però ha incorporat reforços de qualitat: la pivot Anna Vicente, que substitueix la baixa d'Àfrica Semprere que ara juga a un equip norueg; la internacional amb la selecció israeliana Nitsan Dunay, procedent del Balonmano Bera Bera i una de les màximes golejadores del grup; Selene Cifuentes, exjugadora del desaparegut Itxako; i algunes jugadores del Mar Alicante, que va renunciar a la seva plaça a la Divisió d'Honor Femenina, entre les quals destaca Marizza Faria.

A més, el rival compta amb una de les grans golejadores de la temporada, Maja Popovic, que suma ja 40 gols. Cal destacar també l'aportació de la catalana Ivet Musons, que juga la seva segona temporada a Elx després de debutar a la Divisió d'Honor Femenina amb l'Esportiu Castelldefels.

Serà un partit complicat per a un KH7 Balonmano Granollers que anirà a per totes a Carrús. Davant tindrà, però, un rival de molta qualitat i irregular a la vegada, un factor que el conjunt de Villanueva i Cuesta aprofitarà per treure el màxim benefici de la seva visita a Elx.

 

Ariadna Cañameras

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT