Judith Vizuete, en una jugada del partit

El conjunt vallesà no ha pogut superar a l'Handbol Canyamelar València a la setena jornada de la Divisió d'Honor Femenina (23-29): petits detalls han fet que els dos punts no es quedessin al Palau d'Esports

El KH7 Balonmano Granollers ha acusat els nervis i els petits errors. Després d'una primera part molt igualada en què ha anat per davant al marcador, els últims instats d'aquest primer temps han estat desconcertants per l'equip que dirigeixen Villanueva i Cuesta, i l'Handbol Canyamelar València ha aprofitat l'oportunitat per a marxar al descans amb quatre gols de diferència.

A l'inici de la segona meitat, les vallesanes han comès molts errors fruit de la tensió i els nervis, i no han sabut aprofitar les errades que també han patit les jugadores rivals. El KH7 Balonmano Granollers, que no ha renunciat en cap moment al seu estil de joc, ha estat espès sobretot en defensa i la confusió a nivell ofensiu ha provocat els contraatacs letals de les jugadores valencianes.

Maria Mora durant el partitLa portera de l'Handbol Canyamelar València, Amparo Aguas, ha realitzat molt bones parades durant els minuts decisius del segon temps, i Andrea de la Torre també ha deixat molt bons detalls, com l'aturada d'algun contraatac i de dos set metres (min 8 i 16). Judith Vizuete ha estat la jugadora que més a destacat per part de les locals: amb les seves penetracions ha anotat 8 gols. Maria Mora, la capitana de l'equip, ha estat la que ha empès al KH7 Balonmano Granollers a la segona part amb 6 gols. D'altra banda, les màximes golejadores de l'enfrontament han estat Mireia Payá (9 gols) i Patricia Alonso (10 gols).

El conjunt vallesà ha sofert baixes importants que han ocasionat rotacions i noves estratègies defensives i ofensives per tal d'adaptar l'equip a aquesta nova situació. Sonia Enríquez ja ha tornat a jugar després d'estar algunes setmanes de baixa, mentre Hattou Jabby segueix treballant per a recuperar-se. Raquel Ferrés, 'Kele', espera notícies per a saber quan ha d'entrar a quiròfan després de patir una ruptura del lligament creuat anterior.

23 - KH7 BM Granollers (10+13): Andrea de la Torre, Adriana Ascaso, Judith Vizuete (8), Clara Poo, Alba Sevilla (1), Marjolaine Dedieu (3), Miriam Moreno (3), Miriam González, María Mora (6), Raquel Dopico, Sandra Pérez (2), Joana Capdevila, Kaba Gassama, Sonia Enríquez, Sandra Tomàs i Anna Rojas

29 - H Canyamelar València (14+15): Laura Gutiérrez, Laura Gasulla, Beatriz Guerreros, Patricia Descalzo, Estefanía Descalzo (2), Sara Bravo (3), Dolors Esterri, Mireia Payá (9), Cristina Morell (1), Silvia Amo (1), Patricia Cañavera, Amparo Aguas, Sheila Segura (2) i Patricia Alonso (10)

Parcials (cada 5'): 3-2, 6-4, 9-8, 9-9, 10-11, 10-14 (descans), 12-15, 13-19, 14-22, 18-25, 21-27, 23-29 (final)