fbpx

A l'esquerra, Vilà celebra la lliga 67/68, alçat per Barbany i Badia. A la dreta, Roca en una imatge de 1970

Josep Vilà i Miquel Roca van aconseguir el rècord d'imbatibilitat a la Divisió d'Honor (72 partits) entre 1969 i 1972, fita que encara no ha estat superada. L'homenatge tindrà lloc al Casino Club de Ritme a les 19h.

Josep Vilà i Miquel Roca, ambdós granollerins, van ser pioners de l'handbol i van començar la tradició de grans entrenadors del BM Granollers fets a casa. Entre els dos, van guanyar totes les lligues que el club ha aconseguit en la seva història. El primer, Josep Vilà, va ser tècnic del primer equip des de 1952 fins al 1970, i Roca va prendre el relleu fins l'any 1974. Entre moltres altres fites i anècdotes, van assolir el rècord d'imbatibilitat a la lliga Divisió d'Honor: des de l'abril del 69 fins al febrer de 1972, van sumar 72 partits seguits sense conèixer la derrota. La fita va començar amb una victòria contra el Pizarro d'Elda (24-11) i va acabar amb una derrota a casa contra l'Atlético de Madrid (9-15), quan el BM Granollers ja era matemàticament campió i havia enllaçat 3 títols de lliga sense perdre.

L'acte també servirà per exposar els trofeus històrics restaurats gràcies al projecte de micromecenatge, i per entregar els catàlegs d'aquest projecte als mecenes que hi van participar.

 

invitacio-trofeus

 

Més informació:

 

Banner InferiorcatCAT