fbpx

Jose Luis Villanueva donant instruccions a les jugadores

El Palau d'Esports rebrà aquest dissabte a les 17h l'Handbol Canyamelar València, un equip que a priori és rival directe del KH7 Balonmano Granollers per a assolir la permanència

Després de tres partits consecutius sense sumar, el KH7 Balonmano Granollers vol retrobar-se de nou amb la victòria davant l'afició vallesana. El rival de la setena jornada de la Divisió d'Honor Femenina és l'Handbol Canyamelar València, un equip que porta dos anys consecutius acabant a la zona mitja de la classificació.

El KH7 Balonmano Granollers ja es va enfrontar al conjunt valencià en l'últim partit de la pretemporada: va ser també al Palau d'Esports i l'equip que dirigeixen Villanueva i Cuesta van aconseguir la victòria (30-27). Les visitants, però, encara no comptaven amb Patricia Alonso, la seva última incorporació. Alonso, procedent del Besançon francés, és la jugadora més veterana del grup amb 35 anys i aportarà una dosi d'experiència al jove conjunt visitant. L'Handbol Canyamelar València compta amb dues de les màximes golejadores del campionat: Mireia Payá i Sheila Segura, extrem i central respectivament, ambdues amb 33 gols anotats. També cal destacar la primera línia Cristina Morell, que a més de sumar gols aporta dinamisme al joc d'atac del seu equip.

Les jugadores vallesanes animant-se abans d'un partitL'Handbol Canyamelar València té un punt menys que el KH7 Balonmano Granollers a la classificació (3 i 4 respectivament), però arriba al partit del Palau amb una dosi d'energia després de fer un gran partit a la darrera jornada davant el líder, el Balonmano Bera Bera, tot i que va perdre amb un gol als últims quinze segons d'Eli Pinedo.

El conjunt vallesà no podrà comptar amb Raquel Ferrés, després que es lesionés durant l'enfrontament davant l'Helvetia Balonmano Alcobendas. Hattou Jabby i Sonia Enríquez, que s'han perdut ja dos partits de lliga, arribaran justes pel matx del dissabte, tot i que s'està fent tot el possible per a que es recuperin a temps.

El KH7 Balonmano Granollers té, doncs, una bona oportunitat de tornar a sumar punts davant un rival amb el qual comparteix objectiu: la permanència. Jose Luis Villanueva, que no vol renunciar a l'estil característic de joc de les vallesanes, vol afrontar l'enfrontament del dissabte com una nova final. El Palau d'Esports ha de tornar a ser una peça clau més dins de l'equip.

 

promoFEM BMG CANY2

 

Ariadna Cañameras

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT