fbpx

Guilherme Valadao i José de Toledo amb l'equipació de la selecció d'handbol de Brasil

Els joves brasilenys del Fraikin BMG van acomiadar-se de l'equip a l'aeroport de Málaga per emprendre rumb al seu país natal on disputaran un torneig amistós internacional. 

Un cop disputada la vuitena jornada de la lliga regular que va enfrontar els granollerins contra l'equip cordovès de Puente Genil, els brasilenys Guilherme Valadao i José de Toledo no van tornar amb la resta de la plantilla del Fraikin BM Granollers. Des de Málaga, els dos integrants de l'equip vallesà, van agafar un vol a Barajas i des d'allà, un altre directe direcció a Sao Paulo, Brasil. 

Vala-Toledo-llarg

Des del dilluns, els dos jugadors estan entrenant amb la resta de companys de selecció per disputar un seguit d'encontres que es jugaran el dijous, divendres i dissabte d'aquesta mateixa setmana. Dijous ho faran contra la selecció d'Algèria, que segons expressa G. Valadao: "Será un partido difícil por la defensa que tienen y por las dificultades que pueden darnos en los contraataques". Divendres es veuran les cares amb Egipte, handbol d'una escola tradicional i que tampoc promet ser un fàcil rival a batre. I finalment, dissabte jugaran contra la selecció d'Argentina. 

Els tres encontres formen part d'un torneig amistós no classificatori en vista de cap competició internacional però que és de màxima importància per als jugadors de la selecció, "Para nosotros es muy importante en concepto de selección, para entrenar al máximo juntos, y especialmente, en vista al Mundial de Katar en enero", expressa G. Valadao.

Des del Club BM Granollers desitgem molta sort als dos jugadors brasilenys del Fraikin BMG que tornaran a Granollers diumenge al vespre. Dilluns s'hauran de reintegrar als entrenaments habituals per preparar-se pel gran matx de 1/8 de la Copa del Rei del dimecres 5 de novembre contra el BM Zamora. Una eliminatòria que es resoldrà a partit únic a Zamora.

Més informació a: http://bit.ly/1tLz2Nu

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT