fbpx

El KH-7 Balonmano Granollers defensant un llençament de Nitsan Dunay (Foto: Vicen Muñoz)

L'Elche C.F. - Mustang ha guanyat al KH-7 Balonmano Granollers de manera contundent (31-23) al pavelló de Carrús. Un mal inici de la segona part ha condemnat l'equip vallesà

El KH-7 Balonmano Granollers no ha pogut superar a l'Elche C.F: - Mustang en el seu desplaçament a Carrús i ha acumulat la seva cinquena derrota consecutiva. En un pavelló complicat i davant un potent rival, el conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha anat a remolc durant tot l'enfrontament i ha patit, a la segona meitat, una sagnia important de gols.

El KH-7 BM Granollers en una jugada d'atac (Foto: Vicen Muñoz)

Amb un inici intens i força igualat, el KH-7 Balonmano Granollers ha plantat cara a l'equip rival amb un joc molt dinàmic, malgrat que la diferència al marcador ha arribat a ser de fins cinc gols a favor de les il·licitanes (min 17, 11-6), fet que ha provocat que el tècnic Villanueva hagi demanat el temps mort. A partir d'aquí, la distància ha oscil·lat entre els tres i quatre gols fins a arribar al descans amb un 17-13. Cal destacar l'actuació de Sandra Pérez, màxima golejadora de l'equip català, que ha anotat els seus set gols en aquest primer temps.

La segona part, però, ha estat marcada per un fort inici per part del conjunt local: l'equip dirigit per Jose Ignacio Prades, que seguia el partit des de la graderia per sanció, ha endosat al KH-7 Balonmano Granollers un parcial de 4-0 que ha tornat a forçar el temps mort demanat per l'entrenador de les visitants per tal d'aturar la sagnia de gols (min 35, 21-13). El desconcert de les catalanes ha estat ben aprofitat per l'equip local, que ha anat obrint bretxa al marcador fins arribar a tenir onze gols de diferència (min 49, 28-17).

L'aportació d'Ivet Musons i de Nitsan Dunay, ambdues amb set gols anotats, ha estat clau per a la victòria de l'Elche C.F. - Mustang. Al final, el KH-7 Balonmano Granollers només ha pogut anar a remolc del conjunt il·licità i reduir la diferència al lluminós, tot i la dificultat de l'enfrontament. L'equip de Villanueva i Cuesta, però, no ha renunciat en cap moment al seu estil característic de joc i seguirà treballant en els propers partits per a poder sumar una victòria. De moment, es manté a la desena posició amb 4 punts, però amb bones sensacions i sabent que, tot i el marge de millora, el somni continua.

 

31 - Elche C.F. - Mustang (17+14): Ekaterina Zhukova, Eider Iruarrizaga, Marizza Faria (4), Maja Popovic (3), Esther Martínez (1), Laura Hernández (1), Miriam Sempere, Llanos Trigueros (1), Maria José Agullo, Ivet Musons (7), Ana Vicente (5), Lene Tobiasen (2), Nitsan Dunay (7) i Lara la Moneda.

23 - KH-7 BM Granollers (13+10): Andrea de la Torre, Judith Vizuete (4), Sonia Enríquez, Clara Poo, Silvia Ausàs (4), Adriana Ascaso, Alba Sevilla (1), Marjo Dedieu (1), Miriam Moreno, Miriam González (3), Maria Mora (2), Raquel Dopico (1), Sandra Pérez (7) i Kaba Gassama.

Parcials (cada 5'): 4-1, 6-4, 10-6, 12-7, 14.10, 17-13 (descans); 20-13, 24-15, 26-17, 28-17, 28-20, 31-23.

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1wFjFX2

Escolta els àudios del post-partit:

Declaracions de Jose Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers: https://uwhisp.com/w/107s

 

Ariadna Cañameras

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT