Ferran Solé provant el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BMG aconsegueix una nova victòria davant el Cangas que el fa seguir en la categoria d'invicte (8 victòries i un empat) i es referma en la segona posició seguit d'un Naturhouse que s'allunya provisionalment en perdre contra els blaugranes.

El Fraikin va començar manant a l'electrònic amb un gol del jove Ferran Solé, peça clau pel Fraikin i autor de grans jugades que l'equip ha anat obtenint durant les darreres jornades. Els de Granollers es van mantenir per davant al llarg d'una primera part força igualada amb un atac veloç dels de Cangas que el Fraikin intentava aturar amb una defensa de 6:0 i una porteria que no demostrava el seu vertader potencial durant la primera meitat. Els vallesans van poder obtenir la renda més important amb un avantatge màxim de quatre gols (13-9) al minut vint-i-tres enfront d'un Cangas que no comptava amb una peça clau pel seu equip, David García. No obstant, una primera exclusió del partit per Valadao i una consecucció d'efectius i ràpids atacs dels gallecs, feien que aquests poguéssin escurçar distàncies (15-14) al minut 29. Un gol de Solé a  segons del descans després de la jugada de pissarra plantejada durant el darrer temps mort, demanat per Viver, marcava el fi del primer temps amb un 16-14 al marcador.

IMG 2836

En la represa, i després d'un potent inici del Cangas, que en tres minuts empatava el matx a 16, el Fraikin es va mantenir a l'alçada. El co njunt gallec va poder aguantar la igualtat d'un Fraikin que clarament no mostrava el millor joc sota pals. Tot i així, i amb un parcial de 3-0 (22-19) a deu minuts de finalitzar l'encontre, els granollerins trobaven sortida per donar-ho tot durant uns darrers deu minuts intensos de joc que l'equip va saber aprofitar quan al minut 55 els rivals reduïen distàncies i flaquejaven en la lluita per apropar-se al Fraikin, que arribava al final victoriós amb un 31-27 al lluminós.

Acabada la jornada nou de lliga regular, el Fraikin es referma en la segona posició amb 17 punts dels 18 possibles que sí obté el primer classificat, el FC Barcelona. Aquests, han guanyat aquest cap de setmana al tercer classificat, el Naturhouse la Rioja (23-34). Aquest resultat, fa que els de La Rioja ens donin aire i es situïn a 3 punts per darrera del Fraikin, que encara s'ha de veure les cares amb els blaugranes, serà durant la jornada 14 de lliga.

31 - Granollers:Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (3), Capdevila (-), M. García (1), A. Pèrez (1), Figueras (2), Solé (10, 4p), Resina (1), Ruiz (9, 2p), Valadao (1), Grundsten (-), Toledo (-), del Arco (3).

27 - F. Morrazo:Mijuskovic (Salazar, ps); Simes (-), Amarelle (6), R. Soliño (-), Soliño (2, 2p), Casares (2, 1p), Eijo (5), Krook (-), Cerqueira (-), Rosales (6), Iglesias (1), Muratovic (5).