fbpx

Les jugadores del KH-7 Balonmano Granollers preparant-se abans d'un partit

L'Aula Cultural, un dels equips sorprenents d'aquest inici de temporada, visita el Palau d'Esports dissabte a les 17h. El repte del KH-7 Balonmano Granollers és difícil, però no impossible

El KH-7 Balonmano Granollers rebrà aquest dissabte a les 17:00h al Palau d'Esports l'Aula Cultural, un dels equps revelació de les dues últimes temporades. El conjunt vallisoletà va debutar a la Divisió d'Honor Femenina l'any passat, on va fer un molt bon primer curs acabant-lo per la zona mitja de la classificació. Aquesta temporada, l'equip dirigit per Miguel Ángel Peñas ha fet un inici espectacular: ha sumat cinc victòries -consecutives, a més- i tres derrotes, però sobretot ha causat molt bona impressió als seus seguidors i equips rivals.

Andrea de la Torre, aturant un llançamentPer part de l'equip rival destaca Amaia González de Garibay, una de les màximes golejadores de la lliga durant aquestes vuit primeres jornades, amb 39 gols anotats. Els mateixos també ha marcat Alicia Fernández, una de les noves incorporacions procedent del Balonmano Porriño. L'Aula és un dels clubs que més ha anotat en aquest primer tram de la Divisió d'Honor Femenina, i és per això que té quatre jugadores que han anotat més de 30 gols: Amaia G de Garibay i Alicia Fernández (39), Isabel Calderón (35) i Cristina Cifuentes (31). La seva portera, Lulu Guerra, és també una peça clau dins del conjunt visitant.

El KH-7 Balonmano Granollers no podrà comptar amb Raquel Ferrés ni amb Hattou Jabby, que segueix recuperant-se. La resta de l'equip està a punt per a viure un partit trepidant i molt important per al conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta, que intentarà sumar els dos punts davant l'afició. 

 

Ariadna Cañameras

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT