fbpx

Barrera de Grundsten, Del Arco, Solé i d'Adrià Pérez en el partit de tornada de la lliga Asobal 2013-14. Fotografia: Xavier Solanas

L'expedició del Fraikin BM Granollers lluitarà pels dos punts en la complicada pista del GlobalCaja Ciudad Encantada i sense la important defensa de Marc Garcia, que avui passarà per quiròfan per solventar la seva lesió al dit

 

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama competirà aquest dissabte a les 18:30 hores a Cuenca contra el GlobalCaja Ciudad Encantada, tretzè a la classificació Asobal. L'equip de Zupo Equisoain, que compta amb l'ex granollerí Álvaro Pérez-Ortiz (extrem esquerre), rebrà el Fraikin a casa després d'una darrera derrota durant la novena jornada de lliga contra el BM Guadalajara (26-20). Es tracta d'una plantilla de molta qualitat i amb una defensa molt dura que pot arribar a posar les coses complicades a un Fraikin que tindrà baixes notables. 

Cuenca-Fraikin-Alvaro

Els vallesans, no podran baixar la guàrdia en una pista sumament complicada segons el tècnic Carlos Viver i enfront d'un rival que després d'un inici vacil·lant, els de Conca estan aconseguint pujar a la classificació gràcies a la realització de bons partits. Segons el tècnic granollerí: "Són jugadors amb molta qualitat individual i haurem d'estar especialment pendent de jugadors molt determinants com són el extrem dret barceloní David Balaguer, o el lateral esquerre Leo Renaud."

El Fraikin recupera als germans Jordi i Salva Puig després d'altes mèdiques i entrades en convocatòria i per contra, no podrà comptar amb un jugador clau en la defensa de l'equip com és Marc Garcia, que va patir una lesió al dit durant la passada jornada a casa davant del Frigoríficos Morrazo Cangas. El català, passarà per quiròfan avui mateix per a poder soventar una ruptura del metacarpià que el mantindrà fora de pista durant uns dies.  

Degut a lesions, el Fraikin no podrà comptar amb:

Marc Garcia Consulta el perfil

Marc Cañellas Consulta el perfil

Egar Pérez Consulta el perfil

Mamadou Gassama

Segueix la retransmissió en directe demà a partir de les 18:30 al Twitter del BM Granollers, o per Ràdio Granollers Esports amb la veu de Pol Estopiñan.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT