fbpx

L'equip Cadet Atlètic BM Granollers. Temporada 2014-15.

El Cadet Atlètic del BM Granollers fa una bona arrencada en lliga i somia amb poder mantenir-se en les posicions altes de la taula per arribar a poder disputar la Fase Final de Segona Catalana

Per segon any consecutiu, el granollerí Jaume Masjuan és l'entrenador de l'equip de jugadors d'entre 14 i 16 anys Cadet Atlètic. L'equip de joves, que s'entrena dilluns, dimecres i divendres ha viscut un llarg inici d'entrenaments abans de començar la competició regular. D'aquesta manera, l'equip ha aprofitat per fer un mes de setembre i octubre intensos amb varis partits amistosos per a posar la màquina a punt just abans de l'inici de lliga.

Després d'aquesta llarga pretemporada, el Cadet Atlètic de Masjuan, amb Pep Blanchart i Joaquim Casals com a segons entrenadors, ha començat la lliga a finals del mes d'octubre. Una lliga on ja sumen dues victòries consecutives i un empat agredolç després d'un partit molt lluitat fins al darrer minut de joc. No obstant, l'equip és, de moment, segon a la classificació genèrica i segons el tècnic: "La valoració de la primera part de la temporada està essent molt positiva".

Tot i portar el mateix equip de la temporada passada, el tècnic ens fa saber que la diferència principal ve donada pels canvis de jugadors que sempre es donen en els equips atlètics. Els tres o quatre jugadors importants de la passada temporada han pujat a categories juvenil o Cadet A. D'aquesta manera, els nous jugadors han d'agafar nous rols i noves posicions dins l'equip i fer una pas endavant. L'objectiu però, ha de seguir essent un mateix per a Masjuan: "L'objectiu sempre és millorar i passar-ho bé, però ens hem d'anar marcant petites fites que hem d'anar superant". El punt fort d'aquest equip de la base del BMG és l'ambició i l'actitud que són capaços de mostrar en els partits importants. Pel que fa al joc, segons la visió tècnica: "es tracta d'un equip a qui li agrada defensar agressius per a poder robar pilotes i atacar en contraatac".

L'entrenador titular i jugador del BMG, té una visió molt positiva de l'equip d'enguany, un grup que li transmet confiança i del qual està segur de que si tots els seus jugadors estan al nivell de joc que els hi pertoca, a més de l'alt nivell de compromís, podran arribar on vulguin. "Varis jugadors de l'equip van setmana a setmana a ajudar als altres equips cadets del Club, i això vol dir que estem fent bé les coses".

A més a més, i tot i comptar amb jugadors que segons Masjuan estan en una edat d'identificació personal, ja tenen molt clar el que volen i el que no, i això els ajuda a concentrar-se en el treball diari. I, segons ell, el més important: "Tinc la sort de comptar amb un nucli important de jugadors amb moltes ganes de millorar i treballar".

En quinze dies, el Cadet Atlètic s'enfrontarà al, de moment, líder Handbol Rubí a casa. Serà en aquest matx on els granollerins lluitaran especialment per aconseguir el liderat i poder així apropar-se a l'objectiu a llarg termini, el de quedar entre els dos primers del seu grup, fet que els donaria dret a poder gaudir de la Fase Final de Segona Catalana.

 

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT