fbpx

Maria Mora en una jugada d'atac durant el partit (Foto: Xavier Solanas)

El KH-7 Balonmano Granollers no ha pogut superar l'Aula Cultural tot i anar gairebé tot el partit per davant en el marcador (25-29). A l'enfrontament s'ha vist un handbol de gran nivell

Un dels millors conjunts d'aquesta temporada visitava el Palau d'Esports amb l'objectiu de refer-se de les últimes derrotes, igual que el KH-7 Balonmano Granollers. Tant les jugadores com el tècnic local, Jose Luis Villanueva, destaquen que, tot i la derrota, l'equip ha jugat un gran partit tenint en compte que davant tenien al sisè classificat: qui està desenvolupant "el millor joc de la Divisió d'Honor Femenina".

La primera part de les vallesanes ha estat gairebé perfecte: excepte els primers cinc minuts de desconcert, el KH-7 Balonmano Granollers ha portat la iniciativa de l'enfrontament, sempre per davant al marcador amb una diferència d'entre un i tres gols. Tot i algunes pèrdues de pilota en atac, els llançaments exteriors han estat els protagonistes amb una grandíssima actuació de Clara Poo i tres gols consecutius de Maria Mora (min. 20). L'Aula Cultural, per contra, ha comès moltes faltes en atac i, un cop havien superat la defensa vallesana, s'han topat amb un mur a la porteria: Andrea de la Torre, que ha protagonitzat deu aturades durant aquest primer temps. Les catalanes han sabut aturar el joc dinànimc de l'equip de Miguel Ángel Peñas i ha arribat al descans amb el resultat a favor (14-12).

Andrea de la Torre, una de les jugadores més destacades del partit (Foto: Xavier Solanas)La superioritat del KH-7 Balonmano Granollers ha continuat durant la segona meitat fins que tres gols consecutius de l'Aula Cultural han forçat que Villanueva demanés temps mort (21-21, min. 44). Després, però, el joc del conjunt visitant ha estat brillant i un parcial de 0-5 ha resultat demoledor per a les vallesanes. L'equip val·lisoletà ha fet més rotacions, i per tant físicament estaven millor, a més d'avançar la defensa per tal de bloquejar els llançaments exteriors del KH-7 Balonmano Granollers, que tampoc ha pogut aturar ja els àgils contraatacs de les rivals. La portera Lulu Guerra, a més, també ha estat encertada en aquest tram final del partit, i juntament amb Andrea de la Torre han ofert un gran recital d'aturades. Amb un arbitratge molt protestat per ambdós equips, els últims instants de l'enfrontament han estat molt tensos.

Per part del KH-7 Balonmano Granollers destaca l'actuació de Clara Poo (7 gols) i de la júnior Sílvia Ausàs (5 gols), que ha estat convocada recentment amb la selecció espanyola d'aquesta categoria. D'altra banda, Isabel Calderón (9 gols), molt encertada des de la línia dels set metres, i Amaia González de Garibay (7 gols) han estat les màximes golejadores de l'Aula Cultural.

Aquest ha estat l'últim partit del KH-7 Balonmano Granollers al Palau d'Esports, davant de 470 espectadors, abans de l'aturada del mes de desembre pel Campionat d'Europa 2014. El dimecres, però, té el derrer compromís de l'any davant un rival complicat: el Mecalia Atlético Guardés. Les bones sensacions recuperades davant l'Aula Cultural són, però, clau per a afrontar tots els partits que vinguin. L'esperit de lluita durant gairebé els seixanta minuts de partit és el que manté el somni viu.

 

25 - KH-7 BM GRANOLLERS (14+11): Andrea de la Torre, Adriana Ascaso, Judith Vizuete (1), Clara Poo (7), Alba Sevilla, Marjo Dedieu (1), Miriam Moreno (2), Miriam González (2), María Mora (3), Raquel Dopico, Sandra Pérez (4), Joana Capdevila, Kaba Gassama, Sonia Enríquez, Sandra Tomàs i Silvia Ausás (5).

29 - BM AULA CULTURAL (12+17): Lourdes Guerra, Amaia González de Garibay (7), Teresa Alvarez, Alicia Fernández (4), Cris Cifuentes (4), Ceci Cossio (3), Isabel Calderón (9), Celia López, Ana Vergara, Ángela Nieto, Alicia Torres (2), Laura Muñiz, Ana Viloria, María González i Bea Casquero.

PARCIALS CADA 5': 1-2; 3-3, 7-5, 10-8, 13-11, 14-12 (descans), 16-13, 19-16, 21-21, 21-22, 22-26, 25-29 (final)

 

Consulta les estadístiques del partit: http://bit.ly/1y6bkdg

Escolta els àudios del post-partit:

Declaracions de Jose Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1ueY1GX

Declaracions de Miguel Ángel Peñas, entrenador del BM Aula Cultural): http://bit.ly/1vhF5u2

Declaracions d'Andrea de la Torre, jugadora del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/119I4Yt

Declaracions de Clara Poo, jugadora del KH-7 BM Granollers: http://bit.ly/1xrUmJE

 

Ariadna Cañameras

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT