Del Arco, Grundsten i Blanxart en la línia defensiva intentant evitar el llançament de L. Renaud. Foto: Alberto de Isidro Álvares

El Fraikin viu la seva primera derrota de lliga en un espectacular partit dels de Conca que van fer, en especial, una treballada primera part que els de Granollers no van poder remuntar.

L'equip de Carlos Viver va viure dissabte a la tarda la seva primera derrota de la lliga Asobal a Conca. Els homes de Lidio Jiménez, van saber fer-se amb les rendes del partit gairebé amb només cinc minuts de joc després de que un Fraikin menys concentrat en el joc que habitualment, tingués importants pèrdues de pilota, precipitacions en el joc o llançaments poc encertats que van anar a parar als guants d'Oliva. Definitivament, era el dia dels manxecs, que es van mostrar molt forts en un atac de combinacions rapidíssimes que acabaven en gran part, amb llançaments des dels nou metres que el porter granollerí Pejanovic no aconseguia aturar. Aquest joc, permetia als de casa marxar al descans amb un marcador de 15-9, una distància poc motivant pels vallesans.

1aVolta-GlobalCajaCuenca-Fraikin2

En tornant del descans, els de Granollers aconseguien treure-li partit a tres pèrdues de pilota dels de Conca que mostraven una baixada d'intensitat física. Per uns instants, es va somiar amb la idea de poder arribar a donar una volta a l'electrònic, ja que el Fraikin va poder fer una important retallada (18-17) al minut quaranta-tres. No obstant, els de Conca van saber reaccionar i en pocs minuts aconseguia de nou una important distància (21-17) al minut quaranta-cinc. A partir de llavors, els homes de Carlos Viver, perduts i sense trobar el ritme ofensiu ni defensiu es va veure superat per un Ciudad Encantada que gràcies a una gran efectivitat d'Oliva sota pals i un intractable Leo Renaud es feien poc a poc amb un matx que va finalitzar amb una diferència important de 30-23.

En definitiva, una desena jornada de lliga on el Ciudad Encantada va sorprendre de valent als vallesans, que juntament amb el FC Barcelona es mantenien, fins a llavors, com a equips invictes del campionat de lliga. Aquest resultat, manté de moment al Fraikin a la segona posició i amb els mateixos 17 punts aconseguits la passada jornada contra el Frigoríficos Morrazo Cangas. El Naturhouse la Rioja però, escurça distàncies en haver guanyat aquest cap de setmana a l'Helvetia Anaitasuna (23-31) i es torna a col·locar a només un punt per darrera del Fraikin BM Granollers.

L'equip de Viver i Rama, a penes tindrà descans abans d'una nova jornada de lliga que es disputarà dimecres 19 contra el Puerto Sagunto, ja que diumenge (23/11), el Fraikin haurà de jugar el partit d'anada de la competició europea (EHF Cup) contra l'Sporting de Lisboa

Declaracions del capità David Resina: "No hem aconseguit entrar al partit. Hi ha dies en què res surt, i avui ha estat un d'ells".

30 - CIUDAD ENCANTADA:Oliva; Álvaro Pérez-Ortiz (3), Welsau (1), Renaud (11, 1p), Sergio Valles (2), Víctor Frade, David Balaguer (8), siete inicial, Samuel Ibáñez (p), Nacho Moya, Limonero, David Mendoza, Dani Tolmos (1), Marchán (3) y Sergio López (1).

23 - GRANOLLERS:Pejanovic; Blanxart (3), Adriá Pérez (1), Álvaro Ruiz (2), Valadao (4), Juan del Arco (2), Grundsten (2), siete inicial, Ferrán Solé (1p), Resina (5) y Toledo (3).

MARCADOR CADA CINC MINUTS: 3-1, 4-3, 7-4, 9-4, 11-5, 15-9, descans, 16-13, 18-16, 21-17, 24-18, 26-19 y 30-23.