Carlos Viver durant la roda de premsa d'aquest matí amb motiu de la prèvia de diumenge. Foto: Xavier Solanas

L'equip de Carlos Viver va sortir vencedor d'un partit molt ajustat que no va tenir un clar guanyador fins arribat el minut seixanta. Una victòria molt important pel Fraikin que ja es concentra únicament  pel partit de tornada de la EHF Cup del proper diumenge.

prÈvia ehf: fraikin bm granollers | sporting clube de lisboa

Havent fet els deures i amb els dos punts de la dotzena jornada a Granollers, el Fraikin BM Granollers es concetra únicament ja pel proper partit de Copa EHF del diumenge 30 a les 19:00 hores. Un matx de molta responsabilitat on els de casa necessiten fer una remuntada històrica de dos punts davant l'Sporting Clube de Lisboa per a seguir vius a Europa.

IMG 3024

El partit promet ésser un econtre complicat davant un equip de categoria molt compensat i amb experiència, que el passat any va arribar a obtenir bons resultats, en especial, a la fase de grups on el Fraikin lluitarà per entrar. Segons paraules del tècnic granollerí Carlos Viver: "El que ens va sorprendre més al partit d'anada va ser la intensitat en la velocitat de les transicions. Pujen el contraatac i el contragol molt molt ràpid".

La victòria d'ahir contra el Bada Huesca va ser clau especialment per a la confiança de tot l'equip i per a la defensa, que pateix la important baixa del jugador Marc Garcia. Segons declaracions del pivot Nicklas Grunsten: "Crec que la sensació al vestuari és molt bona, més després de la victòria d'ahir i sabent que a tothom li agrada jugar partits com el de diumenge. Al final, estem entrenant sempre per jugar partits com aquest".

Durant la roda de premsa realitzada aquest matí amb motiu de la prèvia del partit de diumenge, Carlos Viver, Juan Del Arco i Nicklas Grunsten han fet especial crida a la presència dels aficionats i públic de la ciutat dient: "És molt important la participació de la nostra afició, que vinguin, que animin. No necessitem tant l'anàlisi del rival, sinó el recolzament de la gent i que siguin ells els qui ens donin l'empenta necessària per anar endevant i fer possible la remuntada".

Us esperem a tots doncs en un encontre que promet ser vibrant i molt especial per a la continuïtat dels nostres jugadors a Europa. L'objectiu és d'arribar o inclús superar les 3000 persones al Palau i poder així viure una #RemuntadaBMG històrica. D'entre tots els aficionats que vinguin al partit amb la samarreta del Fraikin, sortejarem un desplaçament a Logroño amb tota la plantilla del Fraikin BM Granollers que es disputarà durant la segona volta.

Per tant, #TotsAmbLaSamarreta i vivim l'#EuroGranollers. Som-hi!

Àudios

Carlos Viver: "Nos enfrentamos a un rival muy complicado y necesitaremos lo mejor de nosotros para sacarlo" Escolta

"El partido del domingo no necesita demasiado análisis, sinó el apoyo de la gente y afición" Escolta

Juan Del Arco: "En Lisboa pudimos ajustar un resultado al que tenemos la oportunidad de dar la vuelta" Escolta

Nicklas Grundsten: "Estamos todo el año entrenando y preparándonos para partidos como el del domingo" Escolta

CRÒNICA Asobal: BADA HUESCA 25 | 26 FRAIKIN BM  GRANOLLERS

El matx va començar amb la mateixa igualtat entre els dos equips amb la que acabaria. Durant la primera meitat, aragonesos i catalans van mostrar un bon joc en totes les posicions i cap dels dos equips aconseguia adelantar-se massa en el lluminós. No obstant, l'actuació del porter dels vallesans sota pals, va ser especialment destacable en aconseguir importants aturades; fins a en quatre ocasions, els d'Osca van poder situar-se sols davant del gran Pejanovic sense aconseguir el gol. La primera meitat acabava amb una exclusió del suec Nicklas Grundsten i amb un al marcador favorable al Fraikin (10-13).

Huesca-Fraikin

En la represa, els homes de Carlos Viver van aconseguir les màximes rendes del partit arribant a obtenir un avantatge de fins a 5 gols (13-18) al minut trenta-sis, amb culminació de grans jugades de la mà de Figueras, Del Arco, inspiradíssims ahir, i rosques del jove Adrià Pérez que causaven, inclús, els apludiments dels aficionats del BM Huesca. Després d'uns minuts on semblava que el Fraikin es podia coronar com a clar vencedor de l'encontre, un parcial de 3 en contra retallava importantment les distàncies en l'electrònic, que al minut quarant-set marcava 19-21. Durant els darrers deu minuts, els dos equips van lluitar de valent per la victòria que encara no semblava estar decidida. Finalment, un darrer gol dels homes de Francisco Nolasco rematava el partit i donava forma al darrer marcador (25-26), que posava com a triomfador al Fraikin BM Granollers.

Una nova i important victòria pels catalans que els permetia tornar a casa amb els dos punts i amb la moral ben alta, molt necessària per a la disputa de la nova cita europea del proper diumenge.

25 - Bada Huesca: Savic (P), Ugarte (2), Ancizu (1), Rochel (5), Marcelo (2), Molina (6), Nolasco (1), Cartón (1), Rasic (0), Escribano (1), Mira (0), Miguerza (0), Casado (0), Pablo Hernández (p).

26 - Fraikin BM Granollers: Pejanovic (P), Blanxart (1), Adrià Pérez (4), F. Solé (3), Resina (2), A. Ruiz (5), Puig (0), Valadao (1), Grundsten (1), Toledo (1), Del Arco (5), Figueras (3), Sastre (p).