Clara Poo ha anotat quatre gols durant el partit | Foto: Xavier Solanas

El KH-7 Balonmano Granollers ha reprès la DHF de la millor manera possible: una victòria amb autoritat davant el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol (28-21)

El KH-7 Balonmamo Granollers ha sumat molt més que dos punts: és la victòria, la moral i haver-ho assolit davant un dels rivals directes de la Divisió d'Honor Femenina. Ho ha fet amb autoritat i mantenint la seva essència: els 550 espectadors del Palau van gaudir d'un partit brillant de les vallesanes.

Andrea de la Torre parant un llançament | Foto: Xavier SolanasLa primera part ha tingut la igualtat esperada en un enfrontament entre rivals directes. L'intercanvi de gols ha estat constant i els nervis han fet mossa en tots dos equips. El Clínicass Rincón Màlaga Costa del Sol només ha aconseguit anar per davant en el marcador uns minuts durant tot l'enfrontament (min 24, 9-11), encara que tres gols consecutius de les vallesanes han aconseguit donar la volta al partit i començar a encarrilar la segona meitat (descans, 12-11). Cal destacar l'actuació de la portera del conjunt visitant, Csilla Benedekne, que durant aquest primer temps ha tancat la persiana de la porteria andalusa.

Un parcial de 3-0 durant els primers instants de la segona part (min 33, 15-11) ha donat una renda important al KH-7 Balonmano Granollers que, sense baixar el ritme, ha augmentat fins al final de l'enfrontament. La clau ha estat en el gran nivell de joc de les locals: un ampli ventall d'accions dirigides per jugadores com Sandra Pérez i culminades amb encert per part de Judith Vizuete i Clara Poo, entre d'altres. Sens dubte, la defensa ha estat importantíssima: Jennifer Gutiérrez ha estat una de les poques rivals que ha pogut penetrar el mur defensiu de les vallesanes; de fet, el KH-7 Balonmano Granollers no ha encaixat cap gol en una doble inferioritat (min 38). Esment especial mereix també Andrea de la Torre, que en aquest segon temps ha parat onze pilotes, dues d'elles de penal, i amb la seva intervenció en més d'un contraatac rival s'ha emportat l'ovació dels més de 500 espectadors que s'han congregat al Palau.

28 - KH-7 Balonmano Granollers (12-16): Ascaso, de la Torre (15 parades), Dedieu (1), Enríquez, Ferrés, González (2), Jabby (1), Dopico, Pérez (4), Poo (4), Sevilla (1), Vizuete (10), Ausàs, Moreno (2), Capdevila (3), Tomás

21 - Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol (11-10): Solano (3 parades), Benedekne (11 paradas), Méndez, Cuevas, Mjaerum (2), Moreno (1), Vera, Artacho (1), Sánchez, Gutiérrez (7), López S. (1), López E., Valdivia (3), Dikalo (3), Alina (3)

Parcials: 2-1, 4-3, 6-6, 8-8, 9-11, 12-11 (descans), 15-12, 19-13, 22-15, 23-17, 24-18, 28-21 (final)

Joana Capdevila celebrant un gol | Foto: Xavier Solanas

Cal destacar que Raquel Ferrés ha acabat de lesionar-se del genoll en una finta als deu segons de trepitjar la pista (min 23). 'Kele', que esperava a ser operada, ha fet un esforç increïble per a ajudar al seu equip: ho va fer durant bona part del partit de Copa, però aquest ja no ha pogut culminar-lo. Ara sí que tot sembla apuntar que ja no podrà jugar el que resta de temporada. D'altra banda, Joana Capdevila ha tornat a jugar al Palau després de la seva lesió que li va impedir disputar el que portem de temporada. Ho ha fet per la porta gran: tres gols, dos d'ells espectaculars, fent gaudir a l'afició.

Així doncs, el KH-7 Balonmano Granollers segueix amb la bona dinàmica amb la qual ha començat l'any: després de set jornades sense puntuar, l'equip que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha reprès la Divisió d'Honor Femenina amb magnificència. Aquesta, juntament amb la recent classificació per a la fase final de la Copa de la Reina, són victòries molt importants per a les vallesanes. Han recuperat el seu joc, la seva essència i el seu esperit de lluita que sempre les acompanya; i els aficionats del Palau han tornat a demostrar el seu suport incondicional a aquest equip. A la classificació de la DHF els cinc últims equips estan separats per només tres punts. El KH-7 Balonmano Granollers és desè i amb bones expectatives per a aconseguir el somni: gaudir de l'handbol i aconseguir la permanència.