Míriam González, una de las màximes golejadoras del partit | Foto: Xavier Solanas

L'equip de Villanueva i Cuesta ha perdut davant el vigent campió de Lliga, Copa i Supercopa (21-31), tot i que manté les bones sensacions de joc

El KH-7 Balonmano Granollers ha donat la cara davant el líder de la Divisió d'Honor Femenina. Els primers quinze minuts han estat molt igualats i el conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha posat les coses molt complicades al vigent campió de lliga. El Balonmano Bera Bera estava desencertat en atac amb pèrdues de pilota i poca efectivitat de cara a porteria (min 17, 6-5). Un temps mort demanat per Etxaburu ha marcat l'avenir de l'enfrontament: les donostiarres van despertar i van començar a obrir bretxa al marcador fins a arribar al descans amb un 8-16, amb Marian Núñez especialment inspirada.

Elorza i Núñez defensant Ausàs | Foto: Xavier SolanasLa segona meitat ha seguit la mateixa tònica: el Balonmano Bera Bera ha seguit anotant (gràcies als llançaments exteriors d'Ana Martínez i des de l'extrem de Matxalen Ziarsolo), i el KH-7 Balonmano Granollers, liderat per Clara Po i Míriam González, només ha pogut anar a remolc al marcador.

Tot i la derrota, les vallesanes han donat molt bona imatge. Les pupil·les de Villanueva i Cuesta han seguit mantenint una defensa intensa i un gran dinamisme en atac. A tot això cal sumar la falta de primeres línies, que s'han perdut diversos partits per lesió, la qual cosa ha comportat el cansament de la resta de companyes (hem de recordar que el dissabte es va jugar un altre enfrontament intens). De fet, Alba Sevilla (extrem) ha disputat també alguns minuts en la posició de lateral.

21 - KH-7 BM Granollers (8+13): De la Torre (7 parades), Ascaso (2 parades), Vizuete (2), Pérez (3), Po (7), Moreno, González (6), Dedieu (2), Ausàs (1), Capdevila, Sevilla, Dopico, Tomás, Jabby

31 - Balonmano Bera Bera (16+15): Temprano (7 parades), Zugarrondo (4 parades), Arrojería (3), Martínez (6), Elorza (1), Menéndez (2), Arizaga (3), Núñez (7), Ederra (2), Ziarsolo (5), Azanza, Ezkurdia (2).

Parcials: 2-3, 5-4, 5-4, 7-8, 8-12, 8-16 (descans), 10-18, 12-20, 13-24, 16-26, 18-27, 21-31 (final)

El KH-7 Balonmano Granollers tindrà ara més d'una setmana per a preparar l'enfrontament vital davant el Carobels León, rival directe de les vallesanes en la lluita per la permanència. Dos combinats descendiran a Divisió d'Honor Plata i tot sembla apuntar que seran cinc els equips que lluitaran per a jugar una temporada més a la màxima categoria.

Hatou Jabby penetrant la defensa basca | Foto: Xavier Solanas