Sandra Pérez, la màxima golejadora del KH-7 Balonmano Granollers | Foto: RFEBM

Un mal inici de la segona part ha frenat les opcions del KH-7 BM Granollers d'arribar a la semifinal de la Copa de la Reina (26-23)

El KH-7 Balonmano Granollers ha estat a punt de passar a semifinals de la Copa de la Reina en el seu debut històric en una fase final d'aquesta competició. Un mal inici de la segona ha condicionat el que restava de partit: l'Aula Cultural ha utilitzat les seves millors armes i s'ha assegurat la victòria. Cal recordar que l'equip vallisoletà és un dels millors de la Divisió d'Honor Femenina.

Judith Vizuete durant el partit | Foto: RFEBML'enfrontament ha començat com s'esperava, amb un estira i arronsa i un intercanvi de gols per part d'ambdós conjunts. La diferència al marcador no ha estat superior als dos gols durant aquest primer temps, però l'avantatge sí que ha anat canviant a favor d'un i altra esquadra. El KH-7 Balonmano Granollers ha sabut aturar els contraatacs rivals, el seu potencial, però una gran Lulu Guerra sota pals no ha permés que en situacions ofensives poguessin obrir escletxa al lluminós (descans, 10-10).

L'inici de la segona meitat, però, ha condemnat l'equip que entrenen Villanueva i Cuesta. Durant els primers deu minuts les vallesanes ha perdut moltes pilotes en atac i han errat dos penals, fet que ha propiciat que l'Aula Cultural sortís a la contra per acabar materialitzant una diferència de més cinc. El que restava de l'enfrontament ha seguit la mateixa tònica del primer temps, amb un intercanvi de gols i d'errors que ha definit la igualtat dels dos conjunts (final, 26-23).

Per part de l'Aula Cultural cal destacar l'actuació d'Amaia González de Garibay (6), sobretot al contraatac, i d'Alicia Fernández (8), molt efectiva des dels set metres. D'altra banda, Sandra Pérez (6) i les contres de Marjo Dedieu (5) han estat les protagonistes del KH-7 Balonmano Granollers. La millor jugadora, i així ho ha dictaminat l'organització, ha estat Andrea de la Torre, que ha realitzat aturades espectaculars especialment durant la segona part.

26 - Aula Cultural (10+16): Guerra (12 parades), Muñiz (1 parada), Álvarez, Cifuentes (2), Fernández A.(8), Calderón (3), González (6), Torres (2), Nieto (1), López, Vergara (1), Casquero, Niño (1), Viloria (2), Fernández P.

23 - KH-7 BM Granollers (10+13): de la Torre (15 parades), Ascaso, Poo (2), Vizuete (4), Pérez (6), Moreno, González, Dedieu (5), Jabby (3), Capdevila, Dopico, Tomás, Sevilla, Gassama, Ausàs, Mora (2).

Parcials: 2-1, 4-3, 5-4, 6-6, 7-7, 10-10 (descans), 13-11, 16-11, 18-14, 20-16, 23-20, 26-23 (final)

A l'expedició de l'equip han viatjat setze jugadores que han pogut disputar el partit. A més, però, les lesionades Lidia Grañana i Raquel Ferrés han volgut acompanyar les seves companyes en aquesta nova experiència que han pogut viure totes juntes. Bona part de la junta directiva del club també han estat present al Pavelló Ciutat de Castelló per animar a les noies.

El KH-7 Balonmano Granollers finalitza així la seva participació a la Copa de la Reina, una experiència que ha resultat molt enriquidora per a les jugadores que dirigeixen Villanueva i Cuesta i que els serveix per a seguir creixent dins l'elit. Els propers partits de lliga seran vitals per tal de seguir somiant en estar la propera temporada a la Divisió d'Honor Femenina.