fbpx

Plantilla del Cadet KH-7 BM Granollers entrenat per Aleix Caussa i Sergi Luis. Fotos: Xavier Solanas

Els nostres equips cadets i infantils ja disputen la 2ª fase de lliga catalana on els representants del BM.Granollers lluitaran per fer-se un lloc entre els millors equips de Catalunya.

S'acosta un dels moments clau de la temporada per bona part de la base del BM.Granollers. Els representants infantils i cadets del club van començar el passat cap de setmana la lluita per disputar el TOP4 català. Recordem que el TOP4 el disputen els 4 equips catalans amb màxima puntuació de les respectives lligues de cada categoria. El sistema de competició d' aquesta 2ª fase és el mateix per les dues categories, on s'han classificat els quatre primers de cada grup amb els punts acumulats davant els rivals classificats. El resultat i classificació d'aquest sector, servirà posteriorment per a la classificació del Campionat d'Espanya. 

En la categoria cadet, el KH-7 BM.Granollers d'Aleix Caussa, inicia la segona fase invicte aquesta temporada i líder amb 12 punts acumulats, els mateixos que el FC.Barcelona. Ambós equips, lluitaran doncs per intentar obtenir la primera posició. Pel que fa l'AE Carles Vallbona KH-7 BMG de Bernat Barbany, inicia aquesta fase en 7º posició amb un total de 5 punts. Els de Barbany hauran d'aconseguir bons resultats per lluitar per una plaça que li doni accés al 'TOP 4'. Els rivals pels nostres cadets són els corresponents al grup A: F.C. Barcelona, Sant Martí Voramar, BM. La Roca i Fundació FC.Barcelona. 

CadetA

Consulta aquí els resultats i la classificació de la 1ª Jornada de la 2ª Fase Lliga Catalana Cadet Masculí:

Pel que fa a la categoria infantil, el KH-7 F.BM.Granollers entrenat per Ricard Parera, comença aquesta segona fase de la competició invicte en posició de colíder amb el FC.Barcelona (12 punts cadascun), i continua el seu camí per arribar a la fase final en les millors condicions possibles.
Per altra banda, l'AE Carles Vallbona KH-7 BMG dirigit per Miquel Flores, després d'una gran primera fase i aconseguir el premi de ficar-se entre els 8 millors equips de Catalunya, també en treurà el seu benefici: "aquesta segona fase ens servirà per competir amb els millors i agafar el màxim d'experiència en partits d'alt nivell pel proper any" declara Flores. Els rivals d'aquesta fase pels dos representants del BM. Granollers són: F.C. Barcelona, H. Igualada, ASME Voramar "A" i H. Palautordera – Salicrú Verd.

Consulta aquí els resultats i la classificació després de la 1ª Jornada de la 2ª Fase Lliga Catalana Infantil Masculí

Desitgem a tots els nostres equips molta sort durant aquets pròxims caps de setmana importants de lluita per la millor classificació. Som-hi!

Javi López
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT