Nicklas Grundsten i Ferran Solé després d'haver anotat el gol. Foto: Xavier Solanas.

El Fraikin suma dos punts molt necessaris davant un Guadalajara guerrer fins el final.

L'equip vallesà va fer mostra d'un domini clar sobre el BM Guadalajara durant la primera meitat del partit, els de Viver, aconseguien la primera renda important de l'encontre amb un més 3 al minut 13 de joc, (7-4). César Montes, testimoni de la negativa arrencada del seu equip, no va dubtar en demanar el primer temps mort per donar noves indicacions als seus homes. Tot i això, poc canvi es veuria reflexat per part dels manxecs sobre la pista del Palau. Els de negre seguien sense trobar la bona dinàmica per encertar a la porteria granollerina, de manera que, el Fraikin seguia manant a l'electrònic superant la renda de superioritat amb un més 4, (12-7, min 24). No obstant això, l'equip granollerí va entrar en un espiral de jugades inacabades, pilotes perdudes i errors davant la porteria d'Almeida que complicaven les coses a l'electrònic, que en marxar a vestidors havia canviat perillosament pels de casa 12-11.

Fraikin-Guada3

Iniciada la segona part del partit, i tot i els dos gols rapidíssims del capità David Resina, semblava que el Fraikin prenia de nou la iniciativa de vencedor del matx. Però no va ser així, i és que el Guadalajara va respondre i el minut 35 es produïa el primer empat del partit a 14 després del 0-0 inicial. La igualtat semblava haver aparegut per quedar-se sobre la pista blava, de fet, els visitants aconseguien, fins i tot, posar-se per davant amb un 16-17 el minut 43 amb un gol de Iker Antonio. La tensió però no es va allargar, i un Fraikin que no abaixava la guàrdia era capaç de respondre i tornar-se a fer amb el timó. Dues jugades de contraatac pràcticament idèntiques amb passada de Del Arco cap a Resina sumaven dos més a favor dels catalans. Cal afegir també la bona actuació sota pals, en especial, durant el darrer quart de partit, del serbi Pejanovic. D'aquesta manera, el partit finalitzava amb victòria granollerina amb resultat de 22-20.

Una victòria de la 18a jornada de lliga regular molt important, ja que és un nou triomf al Palau després de la dura derrota davant el Villa de Aranda i vital també per encarar el nou objectiu EHF del proper diumenge a ST. Petesburg amb un plus de motivació i amb la tranquil·litat de d'agafar-se-se a la tercera posició amb més força.

Carlos Viver: "Al equipo no se le pueden reprochar demasiadas cosas después del partido de hoy" http://bit.ly/1DvcXra

Consulta les estadístiques del partit:

22 - GRANOLLERS:Pejanovic (Sastre, ps); Gassama (-) Blanxart (2), Cañellas (-), Capdevila (-), M. Garcia (1), Pèrez (1), Figueras (1), Solé (2), Resina (4), Ruiz (1, 1p), S. Puig (-), Valadao (1), Grundsten (-), Toledo (5), del Arco (4).

20 - GUADALAJARA:De Almeida (Barbero, ps); Parra (-), Peciña (1), Reig (-), Márquez (-), Moyano (5), López (2), Bozalongo (-), Pozzer (-), Rocha (3, 1p), Antonio (5), Ramos (4).