Kristina Logvin, la nova incoporació del KH-7 BM Granollers | Foto: Edu Luque

Un gol de Judith Vizuete quan només quedaven 10 segons pel final ha donat la victòria al KH-7 BM Granollers davant l'Adesal Córdoba (26-27) i el gol average

El KH-7 Balonmano Granollers ha sumat dos punts d'or davant un rival directe, l'Adesal Córdoba. El gol de la victòria ha arribat in extremis a falta de deu segons pel final i amb un plantejament valent per part de Villanueva i Cuesta, que ha jugat els últims dos minuts amb Maria Mora com a portera-jugadora.

Les jugadores del KH-7 BM Granollers celebrant la victòria | Foto: Edu LuqueEl partit ha començat molt igualat amb un intercanvi de gols i d'errors per part d'ambdós equips. L'efectivitat de Maria Mora i l'encert al contraatac ha donat al KH-7 Balonmano Granollers una diferència de fins a quatre gols (min 20, 7-11). Però durant els últims minuts de la primera part el conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha patit moltes pèrdues de pilota que ha aprofitat molt bé l'Adesal Córdoba des dels sis metres amb la internacional amb la República Dominicana Yacaira Tejeda. El poc encert en el llançament de penals de l'equip local i la bona actuació d'Andrea de la Torre sota pals no han estat ben contrarestats en atac i les dues esquadres han marxat al descans amb la màxima igualtat possible: 14-14.

La segona meitat ha començat amb una superioritat per a l'Adesal Córdoba que ha sabut aprofitar molt bé aconseguint la seva màxima avantatge al marcador (min 32, 16-14). De nou, les pèrdues de pilota d'ambdós equips ha marcat la tònica del que restava de partit, que ha tornat a ser d'infart. El conjunt andalús ha sortit amb molta força, tot i que el cansament físic ha acabat afectant-lo i, sumat a les exclusions i l'atac espès del KH-7 Balonmano Granollers, el resultat ha seguir igualat fins als últims instants de l'enfrontament.

Un temps mort demanat per Jose Luis Villanueva (min 58, 26-25) ha marcat el final del xoc: Maria Mora s'ha posat el peto de portera-jugadora. Un gol de Marjo Dedieu ha tornat a equilibrar el marcador i una posterior aturada d'Andrea de la Torre ha posat tot de cara a les vallesanes per acabar puntuant. A falta de deu segons pel final, Judith Vizuete ha anotat el gol que ha donat la victòria al KH-7 Balonmano Granollers.

26 - Adesal Córdoba (14+12): Meriem, Dascalu (2), Tejeda (7), Boklashchuk (3), Rubio (5), Sánchez (3), Izak (4), Moreno, Hernández (2)

27 - KH-7 BM Granollers (14+13): De la Torre, Pregona, González (1), Sevilla (4), Vizuete (6), Pérez (3), Jabby (2), Dedieu (5), Dopico, Mora (3), Moreno, Po, Ausás, Logvin (3)

Parcials: 1-2, 3-4, 6-8, 7-11, 10-12, 14-14 (descans), 17-16, 19-20, 21-22, 24-24, 26-27 (final)

Kristina Logvin amb l'equip | Foto: Edu LuqueEn aquest partit ha debutat amb el primer equip Kristina Logvin, la nova incorporació del KH-7 Balonmano Granollers. És una jugadora de 19 anys internacional amb la selecció júnior austríaca i exmilitant del Bayer Leverkusen (Alemanya) i de l'Aalborg (Dinamarca). Logvin juga com a primera línia i arriba per a reforçar aquesta vessant del joc que ha quedat debilitada per les lesions.

El KH-7 Balonmano Granollers ha sumat dos punts importantíssims davant un rival directe. Ara es troba a més distància de la zona de descens i afronta el que resta de temporada amb més garanties d'acabar aconseguint la permanència. Tot i això, queden moltes jornades i no hi ha res clar a la Divisió d'Honor Femenina. El gol average serà molt important i les vallesanes ja el tenen guanyat a l'Adesal Córdoba.