El KH-7 BM Granollers abans d'un partit | Foto: Xavier Solanas

L'equip vallesà s'enfrontarà a l'Handbol Canyamelar Valencia dissabte a les 19:30h. Només quatre punts separen els dos conjunts, que es troben en el novè i desè lloc de la classificació de la DHF

El KH-7 BM Granollers té una nova oportunitat de puntuar a domicili. L'Handbol Canyamelar Valencia es troba un lloc per sobre de l'equip que dirigeixen Villanueva i Cuesta, amb quatre punts de diferència. Al partit d'anada al Palau d'Esports, el conjunt vallesà va fer un bon paper, però els últims minuts de la primera part el van condemnar a la derrota (23-29).

Judith Vizuete, la màxima golejadora del KH-7 BM Granollers  | Foto: Xavier SolanasEl Canyamelar Valencia compta amb dues de les màximes golejadores de la Divisió d'Honor Femenina, Patricia Alonso i Mireia Payà (118 gols cadascuna). Alonso, que ha disputat algun partit com a internacional amb la selecció espanyola, és la jugadora més veterana del grup, amb 35 anys. Sheila Segura és la tercera anotadora de l'equip valencià amb 67 gols. El rival té, doncs, una combinació d'experiència i juventut que fa que tingui un valor afegit a tenir molt en compte.

El KH-7 BM Granollers porta diverses jornades desenvolupant el seu millor joc: després de tres victòries consecutives, la passada jornada va perdre davant l'Helvetia Alcobendas, però sempre plantant cara. Aquesta és, doncs, una bona oportunitat per a tornar a sumar i seguir lluitant per aconseguir superar a altres equips a la classificació de la Divisió d'Honor Femenina. El partit serà retransmès en directe per Pasión Media Comunicación i per Ràdio Granollers dissabte a les 19:30h.