Pejanovic abans d'intentar aturar el llançament. Foto: BM Cangas

L'equip vallesà va viure una dura derrota d'aquesta segona volta a causa d'uns 7m tot culminant un matx molt complicat pels vallesans tant en el joc com per la pressió de l'afició

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama no va viure el passat dissabte una de les seves millors jornades davant el Frigoríficos Morrazo. Tot i tenir la opció d'obtenir 2 punts molt importants que haguéssin col·locat els granollerins a només un punt del segon (Naturhouse La Rioja), la fita va ser aquest cop impossible. Res canvia doncs i els de casa es mantenen a dia d'avui a tres punts dels de Logronyo en haver disputat un partit de molta igualtat contra el rival gallec i on la sentència final la va jugar un penal amb molt de debat a una pista que va fer molt de soroll.

Després d'una primera part on ambdós equip no s'obria pas ferme al marcador, aquesta estava marcada pels continus empats i diferències mínimes, en especial, fins els darrers 5 minuts de joc abans d'anar als vestidors, quan el Fraikin podia finalment treure suc d'un parell de jugades de contraatac que servirien per anar al descans amb una renda favorable de +2 (9-11). Una primera meitat amb molts pocs gols per part dels dos equips i on el Fraikin havia brillat, en especial, per un gran treball a la part defensiva; Dimitrije Pejanovic, a més, estava inspiradíssim sota pals i havia realitzat fins el moment aturades molt importants que donaven seguretat a l'equip vallesà.

La segona part començaria amb un parcial de 2-0 que en només dos minuts col·locaria l'empat a la pista. Els de Cangas lluitarien més que mai els dos punts i els de la casa no jugaven amb al comoditat i superioritat que els havia caracteritzat durant el primer temps. La dinàmica de l'empat continuaria fins a 5 minuts abans del final de l'encontre (22-22 min 55). A poc més del xiulet, un gol de De Toledo posava als vallesans a un gol de diferència (24-23) i la lluita dels nostre seria per aconseguir l'empat. Un empat quasi firmat que de manera cruel es va acabar convertint en una victòria pels gallecs en aconsguir un penal xiulat a únicament un segon del final de l'encontre (25-24). Desafortunadament, el Fraikin es quedava doncs sense sumar els dos punts que haguéssin retallat les distàncies amb el Naturhouse.

L'equip de Viver sumava, així,una agredolça derrota, una derrota dura i indecisa fins el final, ja que tot apuntava a que es produiria el tercer empat pels vallesans aconseguit durant la segona meitat de la lliga regular. No va poder ser però l'equip, que ja no haurà de disputar els partits de lliga entre setmana per haver finalitzat l'etapa de competició europea, podrà comptar amb unes setmanes més estables a nivell de descans i entrenaments.

La propera cita serà el divendres vinent (20:30h) al Palau d'Esports amb un visitant a qui cal parar molta atenció, el Ciudad Encantada de Cuenca. L'equip que va ser capaç de trencar la boníssima ratxa del Fraikin a la primera volta aconseguint una victòria de 30-23.

25 - Frigoríficos del Morrazo: Mijuskovic, Ángel Iglesias, Pousada (1), Casares, Cerqueira (3), Adrián Rosales (5) y Simes (5) -equipo titular- Amarelle (3), Eijo, Rubén Soliño (5,4p), Suso Soliño (1), David García (2), Muratovic y Gallego.

24 - Fraikin Granollers: Pejanovic, Blanxart (1), Solé (1), Álvaro Ruiz (6,1p), Grundsten (1), Del Arco (3) y Adriá Pérez (3) -equipo titular- Salva Puig, Toledo (5), Marc Cañellas, Marc García, Figueras (4).