El Fraikin podrà repetir l'experiència de la passada temporada en classificar-se de nou per la final4 de la Copa del Rei després proclarmar-se vencedor d'un duríssim encontre que ha necessitat d'una pròrroga envers un Ademar de Lleó molt lluitador fins el final.

El partit arrencava seguint tot pronòstic amb un bon ritme entre dos equips més rivals que maisobre la pista del Palau. El primer gol dels granollerins, en haver fallat la primera oportunitat de penal arribava finalment de la mà del gran defensor Marc Garcia al minut 3. Els de Lleó no trigaven massa més i al minut 4 Kristensen anotava també el primer pels de Dani Gordo. Durant els minuts que seguien, els visitants semblaven estar més introduïts en el partit que els de la casa, així, aquests estaven un per sobre en l'electrònic fins el minut 8, quan arribava de nou l'empat a 3. El joc continuava força igualat i la qualitat protagonitzada per jugadors dels dos equips; Juan del Arco i Álvaro Ruiz eren els màxims anotadors pels de la casa mentre que per part del llleonesos, Thomas Kristensen i el brasilé Joao eren els qui aconsguien superar la porteria protegida per Dimitreje Pejanovic. El minut 19 el resultat era d'empat a 8 en una lluita que havia començat igualadíssima i que semblava que seria la tònica a seguir durant un partit on els nervis anirien a més estant en joc la final4 d'una competició emblemàtica com és la Copa del Rei. Fraikin-Ademar-CopadelRei

Les coses es complicaven certament pels de Carlos Viver degut a un seguit d'imprecissions quan l'Ademar aconseguia una màxima renda de +3 arribant a un 9-12 al minut 25. Una situació que començava a preocupar a un públic que veuria la necessitat d'animar amb més força a toc de bombo i aplaudiments.  A menys de dos minuts pel final del primer temps, i encara amb superioritat de l'Ademar (11-14 min 28) Dani Gordo demanava el temps mort per donar una mica d'aire als seus i poder, així, dirigir les darreres jugades de l'equip. Marc Garcia feia un gol pels granollerins per colocar el 12-14 però els de negre aconseguien també anotar i en l'aturada del cronòmetre el minut 30 el resultat era poc favorable pels vallesans (12-15). Una primera part caracteritzada per un Fraikin que no acabava de funcionar com normalment en la defensa, i on en l'atac no trobava la combinació amb el pivot, que únicament hauria anotat un gol des de la posició de la mà de Figueras.

En la represa, Álvaro Ruiz feia el primer  per seguir escurçant distàncies i De Toledo anotava un segon (min 32 12-16); no obstant això, les coses no canviaven en especial els primers minuts de joc d'aquesta segona, ja que els de Lleó seguien manant amb superioritats de +2 i +3. El minut 39, un nou gol De Toledo ficava al Fraikin després de força estona a només un gol (17-18). Era pocs instants d'això quan Dani Gordo demanava el temps mort, primer de la segona part. La fortuna apareixia finalment per l'equip vallesà, que tot i el important nombre d'errors davant la porteria lleonesa (54% d'encert fins aleshores), el grup aconseguia empatar el partit amb un canó de Del Arco (min 45); ell mateix inclús posava el seu equip un per davant (21-20 min 59). La grada vibrava, ara sí, més que mai i els nervis començaven a estar a la pista en un partit que no veia un clar guanyador a 15 minuts del final. Al minut 50 una bona combinació de joc de contraatac amb Mamadou i Nicklas Grundsten com a protagonistes acabava amb un gol importantíssim i que permetia al Fraikin veure la possible victòria més aprop (23-21 min 50). Pol Sastre, era peça clau també, en especial, durant els darrers minuts amb importants aturades que feien cobrar encara més confiança a la resta de l'equip per seguir lluitant (50% d'efectivitat en aturades). El gol del 24-21 marcat per Álvaro Ruiz feia demanar el segon temps mort a un Dani Gordo que desesperat havia vist com el seu equip havia passat de dominar l'encontre durant tota la primera meitat (12-15 final del primer temps) a estar a 3 gols per sota dels de la casa a molt poc de finalitzar l'encontre. L'equip de Viver i Rama no deixa de sorprendre per les grans remuntades que està fent durant molts dels partits disputats durant aquesta temporada, i és que és ben bé un grup que sembla funcionar bé sota pressió i que troba les solucions en aquests moments de màxima tensió. Fraikin-Ademar-CopadelRei-adria

A poc més de 5 minuts pel final, una exclusió injusta i molt discutible de Mamadou Gassama acabava amb uns 7m que Carrillo aconseguia anotar i amb una targeta groga pel tècnic Carlos Viver, qui a continuació demanaria el temps mort. El minut 58 el gran Ferran Solé aconseguia el +2 necessari amb un gol de fly però res estava decidit, ja que un penal el minut 59 faria que la tensió durés encara més. El darrer temps mort demanat per Viver es donava a 22 segons del final i amb la pressió de poder dissenyar una jugada que donés un gol més als granollerins que no arribaria i on se sabria que caldria recórrer a un nou temps.

La pròrroga arribava al Palau després del 28-28 en sonar el xiulet del minut 60. El Fraikin tenia dues parts de 5 minuts cadascuna per intentar, encara, lluitar per la Copa. Durant els primers 5 minuts la lluita seguia a la pista, el primer en anotar era encara l'Ademar però el Fraikin l'igualava a pocs segons finalitzant amb un 31-31 al lluminós. Resultat que provocava que al Fraikin només li valgués la victòria i no l'empat. Gols arribaven dels canells d'Adrià Figueras i d'Adrià Pérez, aquests posaven a tot el Palau en peu i la gresca i el soroll era l'ambient dels darrers 3 minuts (33-31 minut 3 de la 2a pròrroga). I és que encara faltaven el gol de Del Arco i un més d'Adrià Figueras que farien els definitius d'una gran victòria que permetria als de la casa el pas a la final four per segon any consecutiu (35-32).

Juan Del Arco: "El juego hoy ha comenzado frío en la pista y con errores pero al final lo hemos salvado" Escolta

Pol Sastre: "Les coses avui han acabat sortint bé i ens queda benzina pel que queda de temporada" Escolta

Adrià Figueras: "Hem aconseguit un dels objectius fixats a principi de temporada, la final4 de la Copa!" Escolta

Carlos Viver: "Estaba claro que iba a ser un partido duro pero aún con sufrimiento lo hemos acabado sacando" Escolta