Ferran Solé celebrant el gol. Foto: Xavier Solanas

Tot i una primera part on el Fraikin va estar per sota del seu rendiment habitual, la segona part va ser decisiva per introduir-se en el partit i lluitar de veritat per a que els dos punts es quedessin a Granollers. Dimitrije Pejanovic va ser una paeça clau per aconseguir la victòria de la 25a jornada després d'un joc brillant sota pals amb percentatges que van superar el 50% d'efectivitat.

Un partit davant un rival que va portar molts problemes durant el partit de la primera volta a El Sargal i que actualment té per obligació lluitar amb ungles i dents per evitar el descens, feia que el Fraikin hagués de tenir el respecte que calia per la disputa de la 25a jornada. fraikin-cuenca 2

Durant els primers 30 minuts de partit el Fraikin BMG de Carlos Viver no va acabar de trobar-se còmode a la seva pista. Un joc que no acabava de trobar el ritme ni l'encert a la porteria protegida per Jorge Oliva. Pilotes al travesser, fora i masses precipitacions en els xuts amb distància feien que tot arrenqués de la pitjor manera pels granollerins, que en els deu primers minuts de joc perdien de 2 (2-4). Malgrat un D. Pejanovic que es va mostrar excel·lent a la porteria, fent exhibició d'un control i experiència que va fer, sense dubte, el seu millor partit de la temporada fins el moment (53% d'encert al final de l'encontre.
Els de Conca portaven la iniciativa i aquests no es trobaven amb la rocosa defensa característica del Fraikin en el seu 100%, cosa que va fer que el seu pivot Rubén Marchan pogués anotar en vàries ocasions. Fins a rendes de +3 i +4 són les que van arribar a tenir els visitants; no seria fins a dos minuts abans de marxar al descans quan el Fraikin va poder acurtar una mica les distàncies i poder, així, anar als vestidors amb un 11-13 a l'electrònic amb un darrer gol de Nacho Moya.

En tornats al joc, semblava que els de Viver per fi s'ho creien i aquests van ser capaços de donar la volta al marcador tot construint un parcial de 3-0 i passant, per fi, per davant dels de Rafael López (14-13 min.35). A partir d'aquest moment els vallesans obrien bretxa i amb un gran parcial de 4-0 aconseguien un +3 al marcador molt favorable (18-15 min. 44). Ara sí, els de Viver i Rama defensaven a mort les distàncies i mantenien la renda de +3 i +4 per atrapar la victòria.
Poc a poc, els de Conca anaven perdent energies sobre el terreny de joc, cosa que afavoria al Fraikin que veia la victòria cada vegada més aprop. Els darrers 10 minuts, un parcial de 3-0, un Pejanovic que agraïa els aplaudiments del Palau per la seva gran actuació, (53% d'eficiència) i un equip català ja encertat en llançaments i molt més dinàmic a la pista, era capaç d'arrebatre els 2 punts i fer que aquests es quedessin en terreny català (28-24). fraikin-cuenca 4

El Fraikin es quedaria, doncs, amb una victòria més (37 punts), la 17a; en un partit que tindria com a màxim anotador al jove Ferran Solé per part dels granollerins (8 gols). Destacar de nou la important actuació del porter del Fraikin D. Pejanovic que va superar el 50% d'efctivitat sota pals.

La setmana vinent el conjunt vallesà sabrà la localització que acollirà la Final4 de la Copa del Rei, sabent que una de les candidates a ser amfitrió és mateixa ciutat de Granollers. Les altres possibilitats que l'han sol·licitat són: Gijón i Puente Genil.

28 - FRAIKIN BM GRANOLLERS:
Pejanovic (Sastre, ps); E. Pérez (-), Blanxart (1), Cañellas (1), Capdevila (-), M. García (-), A. Pérez (4), Figueras (2), Solé (8, 2p), J. Puig (-), Ruiz (3), S. Puig (-), Grundsten (3), de Toledo (2), Del Arco (4).

24 - GLOBALCAJA CIUDAD ENCANTADA:
Bruixola (po.), Oliva (Ibañez, ps); Moya (5, 4p), Fernández (1), Pérez-Ortiz (1), Tolmos (3), Esquer (1), Bungué (5), Marchan (2), Agustín (1), Valles (4), López (-), Frade (1).

Carlos Viver: "Tenemos que sacar conclusiones positivas de la segunda parte" Escolta

Ferran Solé: "Hem pogut treure el nostre joc per remuntar mica en mica" Escolta

D. Pejanovic: "Con una buena defensa y los contraataques hemos marcado la diferencia" Escolta