Fotografia de Xavier Solanas

El Fraikin BM Granollers va fer-se amb la victòria davant el Cuatro Rayas Valladolid (28 – 25) després d’un ajustat final en el que ambdós equips van tenir clares opcions per endur-se el partit.

Tot i que els granollerins van controlar el marcador durant gran part dels 60 minuts, el matx no va decidir-se fins als últims instants. El porter argentí, Matias Schulz i el central Álvaro Ruiz (amb 8 gols anotats) van carregar-se l’equip a l’esquena per liderar la segona victòria dels vallesans a la Lliga Asobal.

Els granollerins van començar el partit molt més encertats que el Valladolid i van saber aprofitar la seva superioritat en atac per agafar una diferència al marcador que oscil·lava entre els tres i els quatre punts en els deu primers minuts.

La bona defensa del Fraikin i els errors de cara a porteria dels val·lisoletans van marcar un primer temps on els vallesans podrien haver sentenciat el partit. Però, els homes de Nacho González van saber aprofitar les tres superioritats numèriques en els primers trenta minuts.

A l’inici de la segona part, els granollerins van trobar de nou el seu millor nivell per marxar al marcador i aconseguir la renda màxima del partit (17 - 11). Tot i la superioritat dels homes de Toni Garcia, el Valladolid no va llançar la tovallola i va aconseguir donar emoció al partit reduint la distància a tres gols a falta de 5 minuts pel final (20-17).

L’últim minut va ser decisiu pels catalans quan el Valladolid va aconseguir estar a només un gol del Fraikin. Els vallesans, però, van saber sobreposar-se i, amb un gol de Rodrigo Salinas i un altre de David Resina en una acció de contraatac, van donar la victòria als de casa.

Dos punts que es queden a casa després d’un final vibrant en el que va ser el debut del Fraikin BM Granollers al Palau d’Esports.

Fraikin BM. Granollers (14+14): Schulz (Sastre, ps); Blanxart (-), Pujol (1), Capdevila (-), Garcia (1), Pérez (-), Campos (-), Reixach (-), Solé (1), Puig (-), Resina (7), Ruiz (8), Salinas (4), Grundsten (2) i Del Arco (4).

Cuatro Rayas Valladolid (10+15): Lamariano (Pérez, ps); Porras (2), Peciña (1), Lacasa (-), Fernández (-), Juárez (5, 3p), Hernández (1), López (6), Pérez (1), Camino (1), Megías (3), Delgado (2) i Bozovic (3).