fbpx

Un any més, es produeix el tret de sortida a les lligues i comença una nova temporada plena de reptes per a la base KH-7 BM Granollers. Aquest cap de setmana és el torn del Nacional de Kike Gallego i de l’equip de Lliga Catalana d’Antonio Rama.

Els joves del Nacional i de Lliga Catalana enceten aquest cap de setmana una nova temporada. Després dels èxits assolits en el curs anterior, l’equip de Kike Gallego planteja la temporada d’enguany amb el mateix entusiasme. Els joves de Gallego debutaran diumenge a les 12:30h contra l’OAR Gracia Sabadell.  Segons el tècnic, l’objectiu de l’equip en aquesta fase inicial de la temporada és seguir en la bona línia de treball diari que han tingut en els entrenaments de pretemporada: “és un grup amb un marge de millora molt gran. Tots tenen moltes ganes i un gran compromís per seguir competint intensament i millorar”.

De cara al matx de diumenge, Gallego admet que als primers partits serà normal que es cometin petits errors per manca de rodatge, però explica que la clau contra l’OAR Gracia pot estar en la intensitat de joc dels seus jugadors: “És normal que al principi es  produeixin algunes errades, però si imposem el nostre ritme i treballem dur en defensa i ràpids al contraatac, l’equip pot marcar la diferència”. A més, el tècnic comentava la possibilitat de comptar amb una banqueta força amplia i jove que permetrà establir un ritme elevat durant gran part del matx, un factor que pot ser clau amb el pas dels minuts.

A banda del Nacional, l’equip de Lliga Catalana d’Antonio Rama també estrenarà la temporada aquest cap de setmana. Els granollerins visiten dissabte a les 12:30 a la UE Sarrià després d’una bona posada a punt durant la pretemporada. L’entrenador explica que la majoria dels que conformen l’equip són jugadors que han pujat de categoria: “es tracta d’un equip en etapa de formació, molt jove i en el que han d’aprendre a valorar els resultats setmana a setmana. Tot i que cal acabar de congeniar com a equip, la joventut i les ganes juguen al seu favor”.  Els granollerins jugaran a una pista complicada en la que la pressió pot ser molt forta. Tot i això, Rama confia en la velocitat, agressivitat i potencia del seu equip com a punts forts per aconseguir la victòria, “físicament estan molt bé tot i que falta acabar de treballar els sistemes de joc.  És qüestió de setmanes que l’equip funcioni a la perfecció”.

Comença una nova temporada en la que la base KH-7 BM Granollers espera seguir sumant experiència, minuts i victòries. Des de Club Balonmano Granollers els desitgem molta sort a tots dos equips.

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT