fbpx

Fotografia de Xavier Solanas

Aquest divendres a les 20:30h el Fraikin BM Granollers rep al Cuatro Rayas Valladolid en el que serà el partit d’estrena dels vallesans a casa.

Després de la gran victòria el passat dissabte a Saragossa per 24 a 27, l’equip de Toni Garcia s’estrena a casa amb l’objectiu d’aconseguir dos punts més i seguir amb la bona dinàmica adoptada des de la pretemporada.

El Fraikin BM Granollers necessita que aquesta temporada el Palau d’Esports sigui un fortí per tal d’aconseguir els màxims punts possibles. Si la passada temporada van obtenir 21 punts dels 30 punts en joc en els partits disputats a casa, l’objectiu d’enguany és superar aquest registre. Demà, els vallesans tindran la primera ocasió de la temporada per retenir, a Granollers, els dos punts contra el Cuatro Rayas Valladolid.

Amb aquesta visita, els granollerins s’hauran enfrontat 23 vegades als val·lisoletans al Palau amb un balanç de 10 triomfs favorables als catalans, 3 empats i 9 derrotes. De fet, en l’últim enfrontament entre ambdós equips, el Fraikin BM Granollers va endur-se la victòria per 30-25.

Per al partit de demà, Toni Garcia podrà comptar amb tots els seus efectius amb l’únic dubte del lateral Álvaro Ruiz, que va acabar amb molèsties al genoll en la disputa del darrer partit contra el BM Aragón. Pel que fa al Valladolid, arriba al Palau amb una plantilla renovada i de les mans del seu nou entrenador, Nacho González. Pels visitants són dubte César Pérez i Guillermo Corzo, mentre que no podran comptar amb l’internacional júnior Pablo Cacheda.

El Fraikin Balonmano Granollers anima a tothom a venir demà a les 20:30h al Palau d’Esports per donar suport a l’equip i ajudar-lo a retenir els dos punts en el seu debut a casa a la Lliga Asobal.  

El partit podrà seguir a través de les xarxes habituals del club, Twitter i Facebook.

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT