Els homes de Toni Garcia van endur-se els dos punts d'Osca (24 - 25) en un partit igualat fins als últims minuts i continuen invictes amb cinc victòries de cinc possibles.

L'inici de temporada del Fraikin BM Granollers no podria ser millor. Els vallesans encapçalen la classificació de la Lliga Asobal després d’assolir ahir la cinquena victòria de la temporada de cinc possibles. Els granollerins conten els partit amb triomfs i esperen dimarts (a les 21h) al Barça per disputar el derbi que decidirà el liderat.

El Fraikin va sumar aquest dissabte dos punts més en un dels camps més complicats de la lliga contra un rival dur, el BM Huesca. Els vallesans sabien que endur-se els punts cap a casa seria difícil i, efectivament, així va ser. En un partit en el que va regnar la igualtat al marcador fins als darrers minuts, el Fraikin va saber sentenciar i aprofitar els últims segons per defensar la superioritat a l'electrònic.

La primera part va destacar per un Fraikin irregular. L'equip de Toni Garcia va dominar els 16 minuts inicials amb una renda de fins a 3 gols (min. 7, 3 - 6) gracies a la bona definició de cara a porteria de Rodrigo Salinas i Álvaro Ruiz. Tot i la embranzida inicial de l’equip vallesà, el BM Huesca va reaccionar i va aconseguir empatar el partit al minut 16 (8 - 8). Amb la igualtat de gols constant a 10 i a 12, la regularitat i encert dels aragonesos els va permetre capgirar el marcador i tancar el primer temps per davant amb un 13 - 12.

A la represa, el Fraikin BM Granollers va aconseguir reduir distàncies als locals (min. 8, 16 – 16 ) i aconseguir una renda favorable de dos gols (ambdós anotats per Ferran Solé) en qüestió de tres minuts (min. 11, 16 -18). Malgrat la superioritat de l’equip visitant, els homes de José Nolasco van saber neutralitzar, de nou, el desavantatge i arribar als últims deu minuts amb un empat (min. 19, 21 – 21). Els darrers instants de partit van estar marcats per una gran intensitat en el joc fins al punt que a falta de dos minuts Nicklas Grundstenva aconseguir trencar l’empat a 24 i sentenciar el partit amb l’ajuda de l’encert de Matías Schulz (45% d’efectivitat sota pals).

En un partit en el que va dominar la igualtat, el Fraikin Balonmano Granollers suma una nova victòria molt treballada fins als últims minuts del matx. D’aquesta manera els granollerins continuen al capdavant de la taula classificatòria amb els ulls posats al derbi de dimarts contra el FC Barcelona, rival directe a la classificació per la primera posició.

BM Huesca: Corrales (Hernández), Ancizu (3), Eloy González (3), Juan José González (8), Molina (1), Cuartero (3), Mira –equipo inicial–; Abadia, Rochel (3), Montero, Fuentes (1), Melida, Nolasco, Escribano (1) i Espígol (1)

Fraikin BM Granollers: Matías Schulz (Sastre), Adrià Pérez (4), Ferran Solé (4), Álvaro Ruiz (5, 3p), Rodrigo Salinas (5, 1p), Nicklas Grundsten (1), Juan Del Arco (3) –equipo inicial–; E. Pérez, Moisés Blanxart, Albert Pujol, Pol Capdevila, Marc García (1), Arnau García i Raúl Campos (2).