Fotografia de Xavier Solanas

El conjunt granollerí va aconseguir mantenir un marcador ajustat els primers 20 minuts de matx però a mesura que quedava menys pel descans, els blaugranes van agafar un avantatge de 7 gols que va deixar enrere als vallesans per la resta de l'encontre.

Un resultat desfavorable pels locals en una cita on el Palau d’Esports va viure una gran festa de l’handbol amb un nombre aproximat de 3.250 persones que van mostrar el suport a l’equip fins al final.

El Fraikin va començar el partit motivat i encertat en atac i en defensa. Durant els primers 20 minuts de matx l’electrònic havia estat més favorable a l’equip local. En només 15 minuts, els homes de Toni Garcia van tenir tres superioritats, però va ser arribar a l’equador de la primera meitat, amb l’expulsió de Rodrigo Salinas, quan el Barça va aconseguir avançar-se al marcador. A partir d’aquest moment, els blaugranes van dominar l’encontre i van saber aprofitar els errors d’un Fraikin cada vegada menys encertat en l’atac i que marxava als vestidors amb una diferencia important al marcador (10-17).

En la represa, els vallesans van plantar cara els primers minuts de joc i van poder apropar-se (14-17), però la reacció de l’equip de Xavi Pascual no es va fer esperar i va sentenciar el partit marcant una diferència de deu gols a l’equador de la segona meitat (15-25). El ritme del matx cada cop era més lent i els granollerins trobaven cada cop menys espais per llançar a porteria. Els darrers compassos de l’encontre van servir per veure les bones actuacions dels joves de l’equip Pep Reixach i Edgar Pérez. També la bona feina de Pol Sastre sota pals i com la grada seguia animant a tots els jugadors del planter granollerí més enllà del que marqués l’electrònic.

Un partit amb un resultat contundent (20-34), però on l’ambient viscut a la grada del Palau i l’esforç i motivació de l’equip han fet mostra d’una clara referència del poder que té el club per crear bons jugadors.

20 - Fraikin BM. Granollers (10+10): Schulz (Sastre, ps); E. Pérez (-) Blanxart (-), Pujol (-), Capdevila (1), M. Garcia (1), A. Pérez (3), Campos (1), Reixach (1, 1p), Solé (3), Ruiz (-), Salinas (5, 1p), Grundsten (1), Del Arco (3), A. Garcia (1).

34 - FC. Barcelona (17+17): Saric (Sterbik, ps); Noddesbo (1), García (2), Tomás (8), Entrerríos (1), Sorhaindo (1), Sarmiento (1), Ariño (-), Gurbindo (1), Rutenka (6, 1p), Stranovsky (2), Morros (-), Karabatic (5), Balaguer (2), Lazarov (4).