Fotografia de Xavier Solanas

El Fraikin Balonmano Granollers encaixa la segona derrota de la temporada (25- 27) en un dia en que la imprecisió defensiva i la falta d’encert a l’atac van passar factura.

Toni Garcia ja havia advertit de la dificultat del matx tot i les bones sensacions acumulades per part del Fraikin en el que va de temporada. Els vallesans van sortir poc intensos a la disputa del partit i el Villa de Aranda Top Ribera va saber aprofitar el desencert del conjunt català per endur-se els dos punts cap a casa.

El partit va començar amb ambdós equips força endormiscats i amb nombrosos errors tant a l’atac com en defensa. Els primers minuts van ser de superioritat mínima pels vallesans (min. 7, 4-3) però a mesura que avançaval'enfrontament el Fraikin BM Granollers va enfortir-se als sis metres i això va permetre que al 23' el Fraikin aconseguís la màxima renda del partit fins aleshores 11 - 8. Els visitants, però, no van abaixar els braços i amb un  parcial de 1 a 4 en, pràcticament, 5 minuts van tancar la primera part amb l’electrònic a favor (12-13).

A la represa, els granollerins van despertar i van millorar en encert fins al punt de capgirar el marcador (min. 36, 16 – 15). Tot i aquesta intensitat, el Villa de Aranda Top Ribera va saber aturar l’embranzida vallesana i mantenir sempre la distància mínima al marcador entre ambdós equips (min. 42, 18 – 17). A mesura que els minuts anaven passant, els nervis van entrar en joc i el públic del Palau va intensificar el recolzament a l’equip veient que els catalans no aconseguien encarar favorablement el partit. A falta de cinc minuts pel final, el marcador plasmava, de nou, la igualtat entre els equips (24 – 24). Una igualtat que va trencar-se amb un gol de contraatac de Cabana, un penal aturat per Amerigo i un altre gol d’Ariel. D’aquesta manera el Villa d’Aranda firmava el desenllaç del partit, enduent-se els dos punts de Granollers (25 - 27) després d’un partit on la falta d’intensitat per part dels dos equips va ser la màxima protagonista del matx.

Tot i la derrota, el Fraikin continua segon a la classificació de la Lliga Asobal. Ara, els vallesans aprofitaran el descans a la lliga per tal de recuperar la forma i poder afrontar els propers partits amb la mateixa energia que ho ha fet al llarg de les vuit primeres jornades lligueres,

Fraikin BM. Granollers (12+13): Schulz (Sastre); Blanxart (-), Pujol (-), Capdevila (-), M. García (3), A. García (3), A. Pérez (-), Campos (1), Reixach (-), Solé (3), Puig (-), Resina (4), Salinas (6, 2p), Grundsten (4), Del Arco (1).

Villa de Aranda Top Ribera (13+14): Díaz (Amerigo); Cabanas (5), Esteban (3, 2p), Ariel (7), Camino (-), Rasero (-), Beltza (1), Sladic (2), Sánchez (-), Moyano (5), Valles (3), Martínez (1), Amerigo (-).