El Fraikin BM Granollers va encaixar ahir la segona derrota consecutiva per la mínima 25-24 contra un Ademar de Lleó que va dominar el marcador gran part del partit.

Tot i que el Fraikin va poder empatar el matx en l’últim sospir, l’Ademar va fer valdre la seva condició d’invicte a casa i va aconseguir retenir els dos punts en la tercera victòria consecutiva per l’equip de Daniel Gordo.

El partit va començar amb imprecisions pròpies d’un enfrontament on hi havia molt en joc. Cap dels dos equips aconseguia marxar al marcador en els primers sis minuts (1-1) fins que els vallesans van posar una marxa més per assolir el 1 a 3 al minut vuit. La reacció dels lleonesos no es va fer esperar i amb un parcial de 3 – 0 van capgirar l'electrònic. Amb el pas dels minuts, el Reale Ademar de Lleó es va fer amb el domini del matx fins al punt que al minut 25 l’avantatge pels locals era de quatre gols (12 - 8). Als darrers instants del primer temps els homes de Toni Garcia van escurçar la distancia  a només dos gols (13 - 11).

Amb el segon període l’Ademar va continuar amb el control del marcador gràcies a un Matej Asanin que ho aturava tot (min 38, 17 – 15). Pels granollerins, la bona actuació en atac d’ Álvaro Ruiz, que tornava després de dues setmanes de baixa,  va permetre’ls reenganxar-se en diverses ocasions aconseguint l’empat al minut 45 (18 – 18). Els darrers deu minuts de partit, els de Daniel Gordo ho tenien tot de cara per endur-se els dos punts amb una superioritat numèrica al marcador de tres gols i amb el Fraikin jugant a remolc de l’atac lleonès i l’encert sota pals del seu porter. Malgrat això, els granollerins van apretar en els darrers instants en que l'empat va ser possible,  amb un 25 a 24 a l’electrònic el porter local, Asanin, va desfer aquesta possibilitat aturant un xut d’Álvaro Ruiz a falta de 30 segons pel final.

Aquesta derrota coloca al Fraikin BM Granollers cinquè per darrere de Naturhouse la Rioja, el BM Huesca i el Reale Ademar de Lleó. La diferència entre el segon i el cinquè classificat és de només un punt i és per això que els propers partits seran vitals per decidir futurs moviments a la taula.

Diumenge vinent a les 13h els vallensans reben a casa al BM Guadalajara (sisè classificat) en un partit on el suport de l’afició serà molt important per tornar a recuperar les bones sensacions.

Reale Ademar (13+12): Asanin (Llamazares), Vejin (-), Carou (3), Juan Castro (5), Dacevic (2), Víctor Alonso (6, 1p), Mario López (-), Mellado (-), Vega (1), Piñeiro (-), Carrillo (5 1p), Tatarinstsev (3), Almeida (-).

Frakin Granollers (11+13): Schulz (Sastre); Albert Pujol (-), Marc García (4), Raúl Campos (3), Solé (2), Resina (-), Grundsten (3), Arnau García (-), Adriá Pérez (2), Reixach (-), Puig (-), Álvaro Ruiz (10, 3p), Del Arco (2).