Clara Poo, màxima golejadora del KH-7 BM Granollers, defensada per Silvia Ausàs, ex-jugadora del club (Foto: Xavier Solanas)

Les vallesanes no han pogut mantenir la intensitat els 60 minuts de partit i han acabat cedint davant un Helvetia Alcobendas ferm

El KH-7 BM Granollers ha estrenat la Liga Loterías Balonmano Femenino al Palau amb un bon partit tot i la derrota. Davant de més de 500 espectadors, les vallesanes han començat dominant l'enfrontament amb treballades jugades ofensives i una molt bona defensa. Les catalanes han aconseguit tenir una avantatge de fins a tres gols (min 12, 9-6), però l'Helvetia Alcobendas de seguida ha igualat l'enfrontament i, fins i tot, ha marxat al descans amb el marcador favorable (12-14).

Sandra Pérez segueix sent clau a l'eix ofensiu del KH-7 BM Granollers (Foto: Xavier Solanas)

A la segona part, però, les forces de les vallesanes han decaigut i les madrilenyes, ajustant la defensa, han tret pit i han sumat un parcial de 0-6 (min 42, 15-20) que ha dificultat les aspiracions del KH-7 BM Granollers, que a més de no poder superar el mur defensiu rival, ha topat amb una gran Michaela Ciobanu, la veterana portera que compta amb nombrosos èxits amb la selecció espanyola. Als últims minuts del partit, Clara Poo ha deixat anar el braç i s'ha convertit amb la màxima golejadora del conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta.

A banda de Clara Poo, cal destacar l'actuació de Sandra Pérez que, a més de fer gols, s'ha encarregat d'assistir a les seves companyes en nombroses ocasions. La que més gols ha anotat és la jugadora de l'Helvetia Alcobendas Macarena Gandulfo (7 gols), i també han brillat Teresa Francés i Emma Boada (5 gols cadascuna). Boada i les germanes Ausàs, ex-jugadores del BM Granollers, han tornat a jugar al Palau d'Esports de Granollers davant de familiars i amics.

El KH-7 BM Granollers afronta aquesta setmana un nou repte trepidant: viatjarà a València amb la gana de sumar els primers dos punts de la temporada davant un rival que ja va guanyar fa un mes en un partit de pretemporada. Aquest enfrontament es podrà seguir per l'streaming de la RFEBM dissabte a partir de les 19:30h.

22 - KH-7 BM GRANOLLERS (12+10): De la Torre (8 aturades), Ramírez (2 aturades); Fernández (1), Vizuete, Gassama, Poo (5), Capdevila, Pi (2), Jabby (1), Sevilla (2), Torras (1), González (2), Rubio (3), Rojas, Pérez (3), Bonilla (2)

27 - HELVETIA BM ALCOBENDAS (14+13): Ciobanu (13 aturades), Ceballos; Armendía (4), Boada (5), Azurmendi, Prieto, Cardador (1), García (1), Francés T. (5), Francés M. (1), Gandulfo (7), Ausàs M. (3), Ausàs S., Navas

PARCIALS: 4-3, 6-5, 9-8, 11-10, 12-12, 12-14 (descans), 15-14, 15-19, 15-20, 17-22, 20-25, 22-27 (final)