Marc Cañellas, liderant l'atac del Fraikin a l'inici del partit

El Fraikin s'imposa amb claredat i Valadao torna a jugar després de 5 mesos de recuperació.

El Fraikin ha tornat a aconseguir un marcador contundent al Palau. La diferència de 10 gols finals s'ha assolit gràcies a un inici de partit trepidant (9-4, min. 10) i a uns 10 minuts finals en què el Teucro no ha pogut mantenir el ritme intens del BMG. La primera part, doncs, ha començat amb un Fraikin que aprofitava una gran intensitat defensiva per fer atacs ràpids i marxar al marcador. Després d'un temps mort demanat pel tècnic visitant, el Teucro s'ha ordenat en defensa i això ha provocat errors de precipitació en els de Carlos Viver, que han marxat al vestidor 4 amunt (17-13).

La segona part ha engegat amb l'encert de l'equip gallec, liderat pel petit i virtuós central Balenciaga, que aconseguia escurçar la diferència fins a 3 gols (20-17, min. 35). Tanmateix, la defensa de Marc Garcia sobre Balenciaga, les variants del BMG en atac, que ha arribat a jugar amb 3 centrals diferents (Cañellas, Ferrer i A. Garcia) i el joc amb els pivots (Figueras i Porras han aconseguit 11 gols i han provocat diverses exclusions i 7 metres) ha acabat posant un ritme que el Teucro no ha pogut seguir, cosa que ha eixamplat la diferència al marcador a partir del minut 50.

Amb aquesta victòria, el Fraikin continua 3r a la classificació, amb un meritori balanç de 6 victòries en 7 partits. A més de la victòria, el partit ha portat una altra bona notícia: Guilherme Valadao ha tornat a jugar després de 5 mesos de recuperació. El brasiler ha entrat a la pista a la segona part i ha aportat en defensa i en atac.

Consulta les estadístiques del partit aquí.

FRAIKIN BM GRANOLLERS - 35 (17+18) | Almeida, Resina (3), Valadao (2), Teixeira, Ferrer (3), Marc García (2), Toledo (7), Solé (3), Adrià Figueras (8), Marc Cañellas, Blanxart, Arnau (2), Adrià Pérez (2), Porras (3), Marc Guàrdia.

S.D. TEUCRO - 25 (13+12) | Piritz (3), Balenciaga (3), David García(4), David Chapela, González (1), Fernández (1), Carró, Delgado, Carlos García (7), Pedreira (1), Rial (1), Hernández (1), Amérigo, Gómez (3).