Marc Garcia, destacat ahir pel seu gran joc i per ser l'autor de 3 gols, lluitant pel fer el llançament. Foto: Xavier Solanas

L'Ademar treu les urpes en un partit amb joc de màxim contacte i s'emporta els 2 punts empatant a punts amb el Fraikin a la taula de classificació.

El Fraikin BM Granollers cau derrotat davant l'Abanca Ademar de Lleó (28-30) en la que ha estat la 9a jornada de lliga. Un partit duríssim, de molt contacte entre ambdós equips, i on la pista del Palau ha viscut una verdadera lluita handbolística per una victòria molt desitjada pels dos equips. Malgrat la igualtat en l'electrònic va estar present durant pràcticament tot el partit, els de Lleó van saber aprofitar les superioritats del segon temps amb més encert per a dominar el marcador en els moments clau i poder, així, arribar al final fent-se amb la victòria.

En la primera part, els dos rivals van sortir com a feres en un anfiteatre. Amb un joc molt físic i dur, destacaven, en especial, les bones jugades de Toledo, que segueix en ratxa, també la bona actuació de Valadao, Marc Garcia que va fer un molt bon partit, i els gols espectaculars de Ferran Solé. Per part dels lleonesos, era també un brasilé, el central Acacio, i Vieyra. El partit es va posar de part dels locals durant forces minuts de la part, que van arribar a marcar diferències de fins a +5 (11-8). No obstant això, amb una apretada final de l'Ademar durant els darrers minuts prèvis a anar a vestidors, aquests van aconseguir l'empat a 13, resultat final de la part.

La segona meitat començaria amb la mateixa intensitat de partit de la primera i amb la mateixa igualtat. El distànciament més destacable no es donaria fins a 15 minuts abans del final, quan,  gràcies a la bona actuació del porter lleonés, Cupara, els de fora aconseguirien el màxim avantatge del matx (18-23). El Fraikin però, treia la seva ànima lluitadora de sempre i obtenia un lluitat empat liderat per Toledo (27-27), i també amb gran actuació de Marc Guàrdia sota pals. De totes maneres, els de Lleó havien vingut a per totes, i van estar del tot encertats fins el final fins aconseguir el +2 del marcador final (28-30).

Un partit que va donar l'espectacle esperat en tot moment. La grada, que feia goig, aclamava i donava força a l'equip en els moments més baixos i gaudia del bon handbol Asobal que s'exhivia a la pista blava.

Gràcies a tots aquells que heu volgut estar amb l'equip en una jornada de vital importància. Seguim lluitant. Seguim endevant! #OrgullBMG

Una base que omple d'Orgull

Durant la pausa del partit d'ahir, es va dur a terme la presentació de tots els equips de la base del BM Granollers, 29 en total. Començant per les noies del KH-7 BM Granollers i l'equip de vetaranes, poc a poc la pista es va anar omplint de gom a gom per tots els equips de la pedrera. Uns instants on el Palau feia goig i deixava entreveure a passió de tants nens/es, nois/es, homes i dones que tenen passió per aquest esport i que omplen d'Orgull el nostre club.