El KH-7 BM Granollers celebrant la victòria (Foto: @79_Paula)

L'equip vallesà es consolida a la zona tranquil·la de la classificació de la Liga Loterías després de sumar una victòria amb autoritat en defensa

La defensa ha estat clau. El KH-7 BM Granollers segueix amb pas ferm la seva segona temporada a la Divisió d'Honor Femenina: ha aconseguit una nova victòria i ja suma 8 punts a la classificació, on es consolida com l'equip que, de moment, lidera la zona còmode de la Liga Loterías. Aquest partit era molt important: el Carobels ULE CLEBA León és un rival directe i el Palacio de Deportes és el seu fortí.

La primera meitat ha estat immillorable, amb uns 30 minuts sensacionals de les vallesanes. El conjunt català ha anat augmentant la diferència la marcador poc a poc, gol a gol, però l'etzibada important ha arribat ben d'hora, quan ha endossat a les rivals un parcial de 0:5 (min 14, 3:10). A partir d'aquí, el KH-7 BM Granollers ha seguit ferm i ha aprofitat les superioritats per a continuar amb autoritat fins arribar al descans amb un marcador molt favorable (6:17).

La defensa, la clau del partit d'avui (Foto: @79_Paula)La segona part ha seguit la mateixa tònica, en què l'esquadra que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta ha anat picant pedra per a augmentar, encara més, la distància de gols. El Carobels ULE CLEBA León, però, no ha baixat els braços en cap moment, i un parcial de 8:0 ha tornat a situar a les locals al partit (min 54, 18:24), tot i que ja era massa tard per a culminar la remuntada. El conjunt vallesà ha reaccionat en els últims cinc minuts i ha aconseguit endur-se els dos punts amb una avantatge de gols contundent.

Bona part de les jugadores del KH-7 BM Granollers han anotat durant el partit, però les que més ho han fet han estat Carlota Rubio (5 gols) i Hatou Jabby i Judith Vizuete, amb 4 gols cadascuna. La màxima golejadora de l'enfrontament ha esta, però, una militant del Carobels ULE CLEBA Leon: Marta Méndez (6 gols), que ha liderat els seu equip bona part del segon temps.

El KH-7 BM Granollers ha aconseguit així una nova victòria important, i ho ha fet amb autoritat. La zona mitja de la classificació és liderada ara per les vallesanes que, pas a pas, estant demostrant que són un equip gran a la Divisió d'Honor Femenina i que guanyar-les serà molt complicat. Aquest grup va creixent partit a partit i els objectius són, cada vegada, més grans.

19 - CAROBELS ULE CLEBA LEÓN (6+13): González C, Palomino, Ramos; Bartolomé (1), Caño (3), González M (1), López, Lozano (2), Méndez (6), Ocariz, Rodríguez (2), Sánchez (3), Vara (1), Gutiérrez, Viñuela

27 - KH-7 BM GRANOLLERS (17+10): De la Torre, Ramírez; Bonilla (1), Fernández (1), González (2), Jabby (4), Pi (1), Pérez (3), Poo (2), Rubio (5), Sevilla (3), Torras, Vizuete (4), Gassama, Rojas (1)

PARCIALS: 2-3, 3-7, 3-10, 5-12, 6-15, 6-17 (descans), 7-18, 9-20, 10-23, 15-24, 18-25, 19-27 (final)