fbpx

Fotografia de Xavier Solanas

L’equip de Toni Garcia torna a la feina en un partit que es jugarà a casa contra un debilitat BM. Aragón.

Aquest divendres torna la lliga Asobal al Palau d’Esports després de l’aturada per vacances nadalenques i la disputa de l’Europeu. El Fraikin BM Granollers estrenarà la segona volta davant el BM. Aragón a les 20:30 hores.

Els de Mariano Ortega, novens a la taula de classificació venen amb una situació complicada. Els de Saragossa, pateixen baixes importants a la primera línea tot i que compten amb jugadors tan importants com el veterà Demetrio Lozano, el també veterà reconvertit des de l’extrem com Sorli i el lateral dret del Valle. Segons el tècnic vallesà: “Són una primera línea que fa molt de mal a nivell de llançaments i a nivell de mobilitat, la seva finalització pels extrems també és molt poderosa i el seu joc amb els pivots el fan un equip amb un atac bastant temible”

L’equip de Toni Garcia arriba en òptimes condicions després d’una petita pretemporada on el treball a nivell físic i tàctic ha sigut molt positiu segons el tècnic. L’equip espera que amb aquest inici de lliga es segueixi amb l’evolució feta durant la primera volta i poder arribar a ser el màxim de competitius possible.

El tècnic vallesà comptarà amb tota la plantilla a excepció d’Arnau Garcia que s’està recuperant del pinçament de menisc que va tenir amb la selecció estatal junior, i el porter Pol Sastre, que pateix una lesió a la mà.

Des del Club Balonmano Granollers animem a tota l’afició a venir al Palau a gaudir d’aquest inici de lliga i a seguir donant el suport que l’equip va sentir durant la històrica i memorable primera volta.
Orgull BMG!

 

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM. Granollers

Banner InferiorcatCAT