fbpx

Sacrifici, il·lusió i molt de rigor ha dut al equip femení de Carlos Viver al capdamunt de la classificació de la Divisió de Plata.

Després de tres temporades quedant-se a les portes de l’ascens, el Senior Femení va aconseguir al final de la passada campanya l’accés a la Divisió de Plata. Si en aquell moment els haguessin explicat el gran estat de forma en el que es troben ara, no s’ho creurien. L’equip ha fet un gran pas endavant i ha plantat cara a tots els reptes que se’ls ha presentat aquest curs tant dins com fora el terreny de joc. L’esforç i el sacrifici han estat dos dels identificatius d’aquest equip que, ara per ara, està recollint els fruits de la feina ben feta, tal com explica una de les integrants de l’equip, Hatou Jabby “intentem gaudir de la oportunitat que tenim i, a més, sortim a guanyar els partits. Una de les principals obligacions es assaborir el fet de ser en aquesta categoria i tal i com estan anant els resultats, no podem estar més contentes”.

Amb el pas dels dies la plantilla s’ha consolidat tant en atac com en defensa i els resultats han anat arribant. L’objectiu inicial de l’equip era agafar el pols a la categoria i les noies ho van fer ràpidament “el nostre punt àlgid va arribar al desembre però sabem que a mesura que la competició avanci millorarem” així ho explica algú que les coneix molt bé, el seu tècnic, Carlos Viver. Sens dubte els objectius inicials han quedat molt enrere en el moment en que a aquestes alçades de la temporada l’equip ja es troba salvat matemàticament. “Abans de començar la temporada i sent un equip novell en aquesta categoria hagués estat un error plantejar-nos liderar la categoria, però en aquests moments també seria un error no lluitar al màxim per acabar entre els dos primers de la classificació” assegura Viver. En aquesta línia, Hatou creu que la intensitat de la categoria és molt alta però que són un equip amb molta força i il·lusió “no podem donar cap partit per guanyat abans de jugar perquè qualsevol equip et pot guanyar. Sortim conscients d’aquest fet a cada partit. Hi ha un ritme de joc molt alt, però crec que ens hi hem adaptat molt bé”. I es que el joc de l’equip permet somiar mirant al futur. Les ganes, la il·lusió i el rigor està portant a aquest grup a nivells inicialment impensables “l’estat anímic és excepcional, el fet d’estar al capdamunt de la classificació ens dóna ales” afirma el tècnic.

Tot i el bon rendiment que les noies han demostrat dins el terreny de joc, el Sénior Femení fa una feina fora les pistes que poca gent sap. Des del moment que van saber que pujaven de categoria, les jugadores van ser conscients que el tema econòmic esdevindria un problema en que hi haurien de posar molt de la seva part “des de el primer moment van començar a sortir iniciatives i tothom en tenia moltes ganes” explica Joana Capdevila, jugadora de l’equip. Tot va començar a la Granollers Cup on es va decidir vendre bambes de la marca Redsport. Seguidament, van començar amb la venda d’ampolles de vi de les Bodegas Almazcara així com l’empresa familiar d’una de les jugadores els va cedir productes perquè els poguessin vendre i emportar-se el 100% dels beneficis. Redsport també ajuda l'equip amb un altre producte i els dona la oportunitat de vendre dessuadores. Totes aquestes iniciatives els serveixen per mantenir-se, fins al moment, a la categoria de plata. Però fa pocs dies que se’ls ha anunciat que necessiten aconseguir una quantia molt elevada de diners. Davant aquest nou repte econòmic, les noies de Viver no volen rendir-se “Com un equip ens varem posar les piles altre cop i, actualment, estem organitzant més coses. Farem una festa, vendrem samarretes, plantejarem un pla de màrqueting per buscar patrocinadors. També hem pensat de fer un dinar de club i ens posarem a estampar samarretes durant les nostres hores lliures per poder obtenir més recursos econòmics”. Joana Capdevila assegura que, malgrat els esforços que han de fer, són un equip amb molta il·lusió i convida a tothom a assistir als partits i a gaudir amb l’equip d’aquest moment tant especial que estan vivint “no deixarem que res ens tregui el somni que tenim. Si hem de aconseguir X diners i si hem de treballar per això, ho farem”.

Aquest cap de setmana, nou repte per les noies de Viver.

Líders i a cinc partits per finalitzar la lliga regular, l’equip vol seguir amb la bona dinàmica tal i com explica Viver “Sabem que és un tòpic, però s’ha d’anar partit a partit i cada victòria ens acostarà a l’èxit. Crec que la nostra obligació es lluitar per les primeres posicions tot i que la igualtat entre equips i la feina no serà fàcil”. Aquest cap de setmana, s’enfronten al Mislata, de València. Segons explica Carles Viver, "és un rival molt dur i complicat, cinquè de la classificació amb 14 punts. A casa seva vam empatar i tenen qualitat a les seves primeres línies i un bon joc de pivot i porteria". L'equip encara el partit del cap de setmana amb molta il·lusió i amb molt de respecte envers el rival.

 

Laura Lanau i Mireia Portabella
Equip de Comunicació del BM. Granollers

 

 2014-01-24 022014-01-24 03

 

Banner InferiorcatCAT