Mireia Torras, una de les jugadores destacades del partit (Foto: Toni Torrillas)

El KH-7 BM Granollers segueix sumant i se situa a la zona còmode de la Liga Loterías amb opcions a aspirar a més

El KH-7 BM Granollers afrontava un gran repte: guanyar a un equip que, tot i debutar enguany a la màxima categoria, presenta un grup molt potent. La intensitat defensiva caracteritza al rival, que podia haver aconseguit sumar més punts del que té a la classificació. De fet, les basques van sumar davant el Prosetecnisa Zuazo, un dels conjunts més destacats aquesta temporada a la Divisió d'Honor Femenina.

La primera part ha estat marcada per la igualtat: els parcials han estat parells fins ben arribat el descans. La intensitat en defensa i les gran aturades d'Andrea de la Torre, amb un 42% d'efectivitat sota Pals, han evitat que l'Aiala Zarautz pogués progressar. Per contra, ofensivament les vallesanes han hagut de treballar molt les jugades, ja que la bona defensa d eles visitants han frenat el perill de l'esquadra que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta. Els àrbitres han xiulat cinc penals en contra, però Andrea de la Torre n'ha parat dos. Carlota Rubio i Mireia Torras han estat les jugadores que han liderat l'equip, que ha encaixat un parcial favorable de 4:0 (min 23, 13:19) que ha permès a les catalanes agafar una petita però important avantatge per arribar al descans 15:12.

Judith Vizuete, la màxima golejadora de l'equip (Foto: Toni Torrillas)A la segona meitat s'ha repetit el parcial (15:12) i el KH-7 BM Granollers ha aconseguit sumar una nova victòria. L'Aiala Zarautz ha tingut sis penals a favor, i Lorena Ramírez n'ha aturat un. Les rivals no han baixat els braços en cap moment i, en algunes ocasions, han reduït la diferència de gols al marcador, tot i que les vallesanes també han pogut estirar-la, sobretot cap al final de l'enfrontament. El conjunt basc ha deixat més forats en defensa que ha sabut utilitzar molt bé l'esquadra catalana, especialment amb el joc amb les pivots. Al final hi ha hagut nervis i confusió per part d'ambdós equips, amb pèrdues de pilota, pals i faltes, però l'equip català ha pogut augmentar la distància al lluminós (30:24).

El KH-7 BM Granollers s'ha endut una victòria importantíssima. Amb aquests 10 punts s'ha assentat a la zona còmode de la classificació i pot aspirar a més. A la novena jornada ja té el doble de punts que la temporada passada a aquestes alçades, i ha mostrat un gran salt de qualitat que es veu a cada partit. Amb molts recanvis a la banqueta, l'equip de Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta és ara el rival a batre per a molts conjunts de la Liga Loterías. I l'espectacle només ha fet que començar...

30 - KH-7 BM GRANOLLERS (15+15): De la Torre (17 aturades), Ramírez (1 aturada); Fernández (1), Vizuete (6), Gassama, Poo (2), Pi (2), Jabby (4), Sevilla (3), González (1), Torras (4), Rubio (4), Pérez (2), Rojas, Bonilla (1)

24 - AIALA ZARAUTZ (12+12): Collantes (5 aturades), Odriozola (3 aturades); Alcoba, Arregui (1), Artola (1), Badiola (1), Del Hoyo (4), Eizaguirre, Fernández (1), Goikoetxea (10), Granado (2), Kortaberria, Urtiaga, Zaldua (4)

PARCIALS: 2-2, 2-3, 5-5, 9-9, 13-10, 15-12 (descans), 17-15, 19-17, 22-18, 25-20, 26-23, 30-24 (final)