fbpx

Carlota Rubio llançant davant l'Aiala Zarautz (Foto: Toni Torrillas)

El KH-7 BM Granollers afronta l'últim partit de la Liga Loterías abans de l'aturada pel Mundial

El KH-7 BM Granollers jugarà dissabte l'últim partit de liga abans de les aturades pels compromisos internacionals de les seleccions. El rival és l'Aula Cultural de Valladolid, un molt bon equip que des de la temporada passada tanteja posicions europees. Ara mateix, però, es troba empatat a punts amb l'equip que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta, que ja en sumen 10. A més, la passada jornada l'esquadra vallisoletana va tenir problemes per a guanyar al Canyamelar Valencia.

Anna Pi durant la passada jornada (Foto: Toni Torrillas)

L'Aula Cultural és un grup molt perillós en molts sentits: la velocitat en els contraatacs i la porteria són els seus aspectes més destacats, però a sobre compta amb un conjunt de jugadores molt potents que ha millorat aquest estiu amb noves incorporacions de molta qualitat. Després de perdre a Alicia Fernández, que va fitxar pel Bera Bera, el rival va incorporar a Silvia Arderius, central procedent de l'Helvetia Alcobendas que ha participat d'alguna concentració amb la selecció espanyola absoluta, i a María Prieto O'Mullony, exmilitant del Carobels ULE CLEBA León que ha jugat partits internacionals amb categories inferior i és, a més, la màxima golejadora de l'equip. L'extrem Amaia González de Garibay també ha estat concentrada amb el conjunt nacional absolut i ha esta una de les màximes anotadores de les últmes temporades de la Divisió d'Honor Femenina.

Amb aquest enfrontament el KH-7 BM Granollers tanca uns primer tres mesos brillants a la Liga Loterías. Sense poder comptar amb Marjo Dedieu i Joana Capdevila, les vallesanes viatgen a Valladolid amb la intenció de seguir sumant, perquè no hi ha reptes impossibles ni voctòries deifnides. Aquest equip ha demostrat estar a un gran nivell, i aquestes bones sensacions es poden aprofitar per tornar amb els dos punts. El partit es jugarà dissabte a les 19h al pavelló municipal de Huerta del Rey (Valladolid).

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT