fbpx

Adrià Pérez, amb la samarreta del Fraikin

El projecte de Carrera Dual promou compatibilitzar l'exigència de l'elit esportiva amb el desenvolupament d'una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat

Marc Garcia i Adrià Pérez comencen pràctiques a KH Lloreda

Des de fa unes setmanes, els jugadors del Fraikin Marc Garcia i Adrià Pérez realitzen pràctiques universitàries a KH Lloreda. Aviat ho farà Joana Capdevila, del KH-7 BM Granollers, a La Mútua, i l'Hospital de Granollers també incorporarà dos jugadors més a principis de 2016. A més, altres patrocinadors, com el mateix Fraikin, ja han mostrat interès per acollir més jugadors i jugadores en pràctiques. Els nostres principals patrocinadors jugeun un paper clau per impulsar el projecte de Carrera Dual dels esportistes del BM Granollers, que promou compatibilitzar l'exigència de l'elit esportiva amb el desenvolupament d'una trajectòria acadèmica o laboral de qualitat.

L'excapità del Fraikin Raúl Campos ha estat un dels impulsors d'aquest projecte. Campos, que va treballar a una empresa patrocinadora durant els últims anys marcgarciacom a jugador, considera clau que els esportistes no deixin de banda la formació durant la seva carrera esportiva. Amb la seva ajuda, el club vol traslladar l'experiència de l'IES Carles Vallbona (amb nens de 12 a 16 anys a l'educació secundària), a etapes posteriors com els estudis universitaris o la fase d'inserció laboral.

Per a Marc Garcia, "les pràctiques a KH Lloreda estan suposant un aprenentatge brutal" pel qual està molt agraït a l'empresa. L'especialista defensiu del Fraikin hi desenvolupa tasques vinculades amb la prevenció de riscos laborals, com a estudiant del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, i considera que "el club ha donat un pas endavant amb aquesta iniciativa". Per la seva banda, l'extrem Adrià Pérez, que està acabant d'estudiar ADE a la Universitat de Barcelona, considera que les pràctiques són un pas fonamental en la seva formació. Els dos seguiran a KH Lloreda fins a final d'any.

 

Judith Vizuete i Carlota Rubio reben 2 beques UVic-BM Granollers

La setmana passada es van adjudicar les 2 primeres beques UVic-BMGranollers a Judith Vizuete i Carlota Rubio, jugadores del KH-7 BM Granollers. Gràcies a vizuete-clebaaquestes beques, la Judith tindrà un descompte del 40% a la matrícula del seu curs de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i la Carlota també gaudirà del mateix descompte al Grau d'Educació Primària.

Les 2 beques formen part del conveni que el BM Granollers i la UVic van signar durant el mes de juliol. El BMG treballa actualment per establir més convenis d'aquest tipus, que permetin consolidar la carrera dual dels seus jugadors durant l'etapa universitària. Amb aquesta aposta per la Carrera Dual, el BM Granollers vol continuar mantenint una posició capdavantera a l'handbol del futur.

 


Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT