Sandra Pérez en una jugada del partit

El KH7 Balonmano Granollers no ha pogut guanyar a un sòlid Helvetia Alcobendas i ha estat golejat al Pabellón de los Sueños. A això cal sumar-li la lesió de la jugadora Raquel Ferrés

El conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta no ha pogut sumar en el seu desplaçament a Alcobendas. El partit era complicat: el rival és un del favorits a lluitar pel títol lliga. L'equip madrileny ha jugat 60 minuts gairebé perfectes, i el KH7 Balonmano Granollers només ha pogut anar a remolc.

Silvia Ausàs efectuant un llençamentDes d'un inici, les locals han marcat el ritme: les vallesanes han trigat més de vuit minuts en anotar el primer gol. L'Helvetia Alcobendas ha recuperat moltes pilotes que han culminat amb contratacs molt efectius mentre el KH7 Balonmano Granollers no ha acabat de finalitzar amb encert les jugades. Tot i no renunciar a la seva filosofia de joc, les catalanes no han pogut batre a una espectacular Estela Carrera sota pals, que ha aconseguit una efectivitat de més del 70% i, a més, ha marcat un gol.

Tot i l'intent de reorganitzar la defensa i millorar el llançaments, el KH7 Balonmano Granollers no ha pogut fer més en un enfrontament que s'ha decidit a la primera part (al descans, les locals guanyaven per 11 gols de diferència, 18-7). La segona meitat ha seguit la mateixa tònica i poc han pogut fer les vallesanes, que han vist com la diferència la marcador augmentava cada vegada més.

Cal destacar l'actuació de l'extrem Alba Sevilla, qui ha anotat 5 gols, i de la primera línia Judith Vizuete (4), que ha tornat a retrobar-se amb el gol. La màxima golejadora del partit ha estat, però, Raquel Fox (7), jugadora local. Com hem apuntat, Estela Carrera ha estat espectacular des de la porteria.

Aquesta ha sigut una derrota dura pel KH7 Balonmano Granollers, que ha de centrar-se ja en el proper partit al Palau d'Esports davant el Balonmano Canyamelar València. L'enfrontament de la setena jornada serà davant un rival directe i, per tant, els dos punts seran més que importants.

37 - Helvetia BM Alcobendas (18+19): Estela Carrera (1), Sol Ceballos, Raquel de la Cruz, Leyre Aramendía (2), Judith Sans (3), Alba García (2), Teresa Francés (4), Silvia Arderius (3), Saray Prieto (1), Mónica Ausás (4), Ana Ferrer (1), Maria Francés (4), Noelia Cardador (3), Raquel Navas (7), Elena Bartolomé (1) i África Rodríguez (1).

20 - KH7 BM Granollers (7+13): Andrea de la Torre, Adriana Ascaso, Judith Vizuete (4), Clara Poo, Raquel Ferrés (1), Silvia Ausás (2), Alba Sevilla (5), Marjolaine Dedieu (3), Miriam Moreno, Miriam González (3), María Mora, Raquel Dopico, Sandra Pérez (2), Joana Capdevila i Kaba Gassama (2).

Parcials cada 5': 2-0, 5-1, 8-3, 10-3, 15-5, 18-7 (descans); 20-10, 22-11, 25-14, 29-16, 34-18, 37-20.

La nota negativa de partit ha estat la lesió de Raquel Ferrés. Al minut 42, 'Kele' es va fer mal al genoll i, després de ser atesa pel fisioterapeuta de l'equip, la catalana va ser traslladada a un centre assistencial per tal de valorar la lesió. El primer diagnòstic fet a Madrid era d'una luxació de ròtula exterior, i en les primeres radiografies fetes aquí no es veu res. Ferrés està a l'espera de més valoracions i, en els propers dies, passarà diverses proves diagnòstiques per a poder conèixer l'abast de la lesió. Esperem, doncs, que sigui el menys possible.