La defensa vallesana intentant aturar el llançament del jugador santanderí. Foto: Luis A. Trapero

El Fraikin segueix amb la bona ratxa i guanya a domicili contra el Go Fit Sinfín (22-38)

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama va tornar a fer mostra del seu bon estat de forma. Ahir, l'equip granollerí derrotava a un Go Fit Sinfín amb una xifra contundent a l'electrònic final que marcava el 22-38.

La primera part va començar amb un go Fit que sortia en pista amb una dosi forta d'energia i motivació, i, amb ganes de demostrar al seu públic que allà hi eren per competir. Els de la casa van ser els encarregats d'estrenar el marcador amb un gol del lateral esquerre Pablo Paredes. De fet, fins a superat la primera meitat del primer temps, les coses es mantenien força igualades entre els dos equips i la defensa era la protagonista a les dues bandes de la pista. Arribant al minut 20 però, el Fraikin obria escletxa en el lluminós i marcava diferències importants aconseguint marxar als vestidors amb un rotund 11-18.

En tornats al joc, el Fraikin no cedia i fent mostra del bon handbol seguia dominant fortament un marcador que cada cop tenia més distància favorable als de Granollers. El bon treball defensiu i, de nou, les bones aturades del jove Pol Sastre, que està essent una de les estrelles dels darrers partits, tornaven a formar un roc impenetrable. La sangnia per part dels catalans era cada cop més gran i els de Santander no veurien manera de combatre un equip que es mostrava clarament superior i que tancaria l'encontre amb un 22-38.

El proper esdeveniment pel Fraikin serà de caire europeu. Els granollerins agafaran vol direcció Noruega el proper divendres al migdia per a disputar el partit de tornada de la 3a Ronda EHF. Diumenge a les 18:00h, l'OIF Arendal i el Fraikin BMG es tornaran a veure les cares en un partit de vital importància que, en produir-se la victòria catalana, els de Viver repetirien l'experiència de poder disputar la fase de grups.

GO FIT, 22: Savic (p), Pla (1), Barco (1), Paredes (4), Río (5), Calderón (2), Lon (5) -set inicial-, Ernesto (p), Diego, Canedo, Postigo (1), Álex (1), Saúl (1), Ramiro, Ros, Jorajuría (1).
BM GRANOLLERS, 38: Sastre (p), Porras (1), Blanxart (3), Ferrer (1), Solé (8), Resina (3), Valadao (4), -set inicial-, Guardia (p), Flores, M. García (1), A. García (3), Figueras (9), Cañellas (1), Gassama (4), Puig.