fbpx

Ferran Solé suspendido en el aire antes de probar el lanzamiento el pasado domingo en el Palau. Foto: Toni Torrillas

 El Fraikin a un pas de 60 minuts de durada per a firmar l'accés a la fase de grups de la EHF Cup

 

L'Expedició del Fraikin BM Granollers es troba des d'ahir al vespre a la ciutat noruega d'Arendal on, demà disputarà el partit de tornada de la 3a ronda que dóna accés a la disputa de la fase de grups de la EHF (18:00h). Després d'un matí de passeig i d'instantànies, l'equip ha agafat forces amb un dinar ben complet per al darrer entrenament de la tarda abans del partit de demà. Figueras-Oif

El conjunt vallesà, amb un avantatge considerable després de la victòria treballada del partit d'anada al Palau, haurà deixar-ho tot a la pista per sortir vencedors d'un matx importantíssim. L'equip de Viver i Rama, en un moment de gran esplendor considerant els resultats dels darrers encontres, vol seguir amb la bona ratxa que manté a l'equip amb una alta dosi d'energia i motivació idònies per al moment que viuen. El tècnic Carlos Viver, ja es va encarregar de deixar-ho clar a la roda de premsa del post partit al Palau: "Hemos tenido un muy buen resultado pero sabemos que la eliminatória no está cerrada y que en casa pueden dar mucha guerra".  D'aquesta manera, l'equip haurà de sortir sense pensar en precedents i com si tot arranqués de 0, treballant la seva característica defensa rocosa que tant mal va fer als noruecs en l'anada, i concentrant-se en l'atac per a estar el més accertats possible.

L'equip noruec sortirà a per totes clarament en un enfrontament a vida o mort on s'ho juguen tot envoltats del seu públic i a la seva pista. Cal tenir present els punts forts amb els que compten els noruecs: una bona porteria defensada majoritariament per Medhus, qui va obtenir unes estadístiques rellevants durant la primera part del partit d'anada, bons finalitzadors per les posicions d'extrems, i laterals esquerres amb bon llançament exterior.

Els nòrdics, tene arguments suficients per plantejar un partit ben disputat a casa seva en el qual intentarà, per tots els mitjans, complicar al màxim les coses als catalans. Per la seva banda, el Fraikin haurà de treure tot el seu potencial i demostrar que la superioritat del darrer dia a l'electrònic és fruit d'un handbol de qualitat i del bon estat de forma de l'equip. 

Baixes del partit

Pel partit de demà, el Fraikin BMG no compta amb els següents jugadors:

SalvaPuig Consulta el Perfil

Adrià Pérez Consulta el Perfil

 

Seguiment del partit

L'encontre es podrà seguir a partir de les 18:00 hores per ràdio a través de Ràdio Granollers Esports, per xarxes a través del Twitter del BM Granollers i, en per streaming a www.handballtv.com

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunciació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT